.

.

[Подсветка и таймер] Коледен Венец на Дядо Коледа, аксесоари за Врати Знак за украса на входната врата с Подсветка, Дървени Коледна Знак на батерии, Окачени Коледни ?

[Подсветка и таймер] Коледен Венец на Дядо Коледа, аксесоари за Врати Знак за украса на входната врата с Подсветка, Дървени Коледна

BGN 1.00
Продукти

[Предсвеченная коледна знак на Дядо Коледа ] Осветени коледна знак на Дядо Коледа допълнителна дебелина 0,82 инча с лъкове, борови клонки и 14 червени плодове здраво завързано с пирониИ е изработен от здрав пеньковой въжета за окачване на входната врата.Размери 12x12x0,82 инча (дължина х височина х дебелина). [Таймер и се захранва от батерия] Изискват от 2 батерии тип АА (в комплекта не са включени) с ключа на таймера на задния панел.Просто включете, той ще свети в продължение на 6 часа и след това автоматично ще се изключи, а след 18 часа отново се включва.Удобно за украса навсякъде. [Дизайн на кутията с подсветка на Дядо Коледа] се Различава ясно дизайн на кутии с подсветка на Дядо Коледа.А на топло бяла led светлини са покрити с фолио, създава приятна атмосфера през нощта. [Здрав материал] Този кръг коледен добре дошли знак е изработен от дърво, толстой и трайно, не е лесно да избледнява, е трайна и може да се използва в продължение на дълго време. [Коледна украса и подаръци] Коледна украса с топло осветление за входната врата, черно ход, полицата рафтове, стени на галерии, на входа, кафене, ресторант, офис, бизнес места и т. Празнични коледни подаръци за вашите приятели, роднини или съседи. [Предсвеченная коледна знак на Дядо Коледа ] Осветени коледна знак на Дядо Коледа допълнителна дебелина 0,82 инча с лъкове, борови клонки и 14 червени плодове здраво завързано с пирони.И е изработен от здрав пеньковой въжета за окачване на входната врата.Размери 12x12x0,82 инча (дължина х височина х дебелина). [Таймер и се захранва от батерия] Изискват от 2 батерии тип АА (в комплекта не са включени) с ключа на таймера на задния панел.Просто включете, той ще свети в продължение на 6 часа и след това автоматично ще се изключи, а след 18 часа отново се включва.Удобно за украса навсякъде. [Дизайн на кутията с подсветка на Дядо Коледа] се Различава ясно дизайн на кутии с подсветка на Дядо Коледа.А на топло бяла led светлини са покрити с фолио, създава приятна атмосфера през нощта. [Здрав материал] Този кръг коледен добре дошли знак е изработен от дърво, толстой и трайно, не е лесно да избледнява, е трайна и може да се използва в продължение на дълго време. [Коледна украса и подаръци] Коледна украса с топло осветление за входната врата, черно ход, полицата рафтове, стени на галерии, на входа, кафене, ресторант, офис, бизнес места и т.

R

Продукти в категория