.

.

Подаръчни комплекти за Вино на Housewarming, Украса за парти, За нов дом, Подарък пакет за Вино на съвсем малък от Зебло за нов дом, Подарък за Новия Собственик на дома, Под?

Подаръчни комплекти за Вино на Housewarming, Украса за парти, За нов дом, Подарък пакет за Вино на съвсем малък от Зебло

BGN 5.09
Продукти

Размер : Всеки винен пакет е с дължина 135 инча и ширина 5.5 инча, побира 750 мл обикновени бутилки от вино или всички бутилки вино стандартен размер.Само пакети, 1 пакетику вино в опаковката.Материал : 100% естествена памучни бельо, висококачествено и многократна употреба.Дизайн с завязками.Подарък-изненада : Идеален подарък пакет за партита и вечери, за да празнуват и да се насладят на щастието.Изпратете на техните роднини и приятели, за да изразят Своето желание за най-добрия подарък.Уникален дизайн : Елегантна и забавна текстова графика.Грижа за пакетче за вино : Моля, измийте го с ръка неутрален сапун и вода.Което удължава живота на вино в чантата. Размер : Всеки винен чанта е с дължина 13.5 инча и ширина 5.5 инча, побира 750 мл обикновени бутилки от вино или всички бутилки вино стандартен размер.Само пакети, 1 пакетику вино в опаковката.Материал : 100% естествена памучни бельо, висококачествено и многократна употреба.Дизайн с завязками.Подарък-изненада : Идеален подарък пакет за партита и вечери, за да празнуват и да се насладят на щастието.Изпратете на техните роднини и приятели, за да изразят Своето желание за най-добрия подарък.Уникален дизайн : Елегантна и забавна текстова графика.Грижа за пакетче за вино : Моля, измийте го с ръка неутрален сапун и вода.Което удължава живота на пакет за вина. Размер : Всеки винен пакет е с дължина 13.5 инча и ширина 5.5 инча, побира 750 мл обикновени бутилки от вино или всички бутилки вино стандартен размер.Само пакети, 1 пакетику вино в опаковката. Материал : 100% естествена памучни бельо, висококачествено и многократна употреба.Дизайн с завязками. Подарък-изненада : Идеален подарък пакет за партита и вечери, за да празнуват и да се насладят на щастието.Изпратете на техните роднини и приятели, за да изразят Своето желание за най-добрия подарък. Уникален дизайн : Елегантна и забавна текстова графика. Грижа за пакетче за вино : Моля, измийте го с ръка неутрален сапун и вода.Което удължава живота на пакет за вина.

R

Продукти в категория