.

.

3 БР. Автомобилна Мини-Спойлер, Крило, 6,7 см, Универсално Автомобилно Хвостовое Крило, Мини-Структура от Въглеродни влакна, Стръмен Украса, Аксесоари за външността н?

3 БР. Автомобилна Мини-Спойлер, Крило, 6,7 см, Универсално Автомобилно Хвостовое Крило, Мини-Структура от Въглеродни влакна,

BGN 5.99
Продукти

[Висококачествени материали] е Изработен от обновената ABS-пластмаса с текстура от въглеродни влакна, по повърхността на крилотоРазмерът е по-разумен, след като ъпгрейд, ще даде на вашия автомобил уникален и елегантен вид. [Размер на продукта] Пратката включва 3 бр.4"/17 х 3,6 х 3,6 см (Д *Ш*В) ea. [КАК да ИЗПОЛЗВАТЕ] Лесен за инсталиране, просто отклеивается и поставили, не се нуждаят от тренировка или да се използват някакви специални инструменти.Залепваща лента, най-отзад, можете да инсталирате в колата си за няколко секунди. (Моля, почистете повърхността, преди да инсталирате). [ПРИЛАГАНЕТО на] Универсално подходящ за всички модели автомобили, представени на пазара.Идеално за залепване на предни и задна броня, бодикит, страничната пола, премахване на крайните перки и т. [ГАРАНЦИЯ за 100% удовлетвореност] Купи с увереност!Ние предлагаме гаранция от една година за всяка поръчка!Ако имате някакви причини не ви харесва нашия калъф за мотоциклет, или каквито и да е въпроси, моля не се колебайте да споделите с нас!. [Висококачествени материали] е Изработен от обновената ABS-пластмаса с текстура от въглеродни влакна, по повърхността на крилото.Размерът е по-разумен, след като ъпгрейд, ще даде на вашия автомобил уникален и елегантен вид. [Размер на продукта] Пратката включва 3 бр.4"/17 х 3,6 х 3,6 см (Д *Ш*В) ea. [КАК да ИЗПОЛЗВАТЕ] Лесен за инсталиране, просто отклеивается и поставили, не се нуждаят от тренировка или да се използват някакви специални инструменти.Залепваща лента, най-отзад, можете да инсталирате в колата си за няколко секунди. (Моля, почистете повърхността, преди да инсталирате). [ПРИЛАГАНЕТО на] Универсално подходящ за всички модели автомобили, представени на пазара.Идеално за залепване на предни и задна броня, бодикит, страничната пола, премахване на крайните перки и т. [ГАРАНЦИЯ за 100% удовлетвореност] Купи с увереност!Ние предлагаме гаранция от една година за всяка поръчка!Ако имате някакви причини не ви харесва нашия калъф за мотоциклет, или каквито и да е въпроси, моля не се колебайте да споделите с нас!.Материал : ABS-пластмаса Размер : 6,7 "* 1,4*1,4" Mailto включва : 3 мини-спойлер-крило Цвят : 2 (черен и бял) Забележка! 1.

R

Продукти в категория