.

.

Покасс, Покривка в Деня на Св. Патрик, Покривки с Трилистником, Правоъгълна Пролетна Покривка, Зелена Детелина, Клетчатая Водоустойчив Покривката за Хранене, Парти?

Покасс, Покривка в Деня на Св. Патрик, Покривки с Трилистником, Правоъгълна Пролетна Покривка, Зелена Детелина, Клетчатая

BGN 4.26
Продукти

ИЗИСКАН ДИЗАЙН : Дизайн на тази покривки за маса, вдъхновена от свещено растение на детелина в Деня на Св Патрик в Ирландия, което е ярък обяснява учението за Светия Отец, Син и Светия Дух.Нежен принт под формата на трилистников е лесен и красив, съчетана със зелен клетчатым фон, който е много подходящ за покривки за Деня на Св.Материята от високо качество : Тази покривка в Деня на Св. Патрик е изработена от 100% полиестер премиум-клас, тя е много здрава и удобна.Долната част е украсена загнутой кант и тънките шевове, което осигурява елегантен външен вид и липсата на болтающихся конци.Информация за размерите : Четири различни размера : 54x70 инча /137x178 см, 60x84 инча /153x213 см, 60x104 инча / 153x264 см и 60x120 см / 153x306 виж Покривка Shamrock е подходящ за повечето домашни правоъгълни маси, можете също така можете да я използвате и като оригинален и изискан украса на маси от заведения за хранене, чай таблица и нощни тумбочек.Широко ПРИЛОЖЕНИЕ : Можете да сложите тази правоъгълна пролетта покривка в семеен маса за хранене, работно бюро в стаята или да се използва за празнични партита или като подарък за вашите гости или най-добър приятел в Деня на Св. Патрик, донесе късмет на хората, които ви интересуват.ЛЕСНА ПОДДРЪЖКА : Тази зелена клетчатая покривка е изработена от плат, която може да се пере в машина и която лесно почистване.В същото време водоустойчива функция покривки ви позволява да я предпази от ежедневните петна от вода.

R

Продукти в категория