.

.

Екран гаражни врати Golkcurx за гаражни врати на 2 автомобила 16x7 фута, Сверхпрочное утяжеленное дъното, самоуплотняющаяся мрежа от фибростъкло, лесна за сглобяване и к?

Екран гаражни врати Golkcurx за гаражни врати на 2 автомобила 16x7 фута, Сверхпрочное утяжеленное дъното, самоуплотняющаяся мрежа от

BGN 1.67
Продукти

Размер на крилото на ЕКРАНА : идеален за гаражи да са с размер до 16x7 инча Нашия екран за гаражни врати на две машини с размерите на 16x7 фута може да се използва като заместител на стационарни екрана и подходяща за преден, заден, вътрешен или външен вход, вътрешен двор, тераси, веранда, тераси и т. НАСЛАДЕТЕ се на БРИЗ : Убирающаяся параван на гаражни вратата помага да се предпазите от досадни животни и да краси вашия гараж.Той герметизирует целия край гаражни врати, като предотвратява попадането на отпадъци и случайни листа от двете страни, и превръща вашия гараж в допълнително жилищно пространство, свободно от прах и луди летящи насекоми.ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ и на СГЪВАНЕ : Най велкро улеснява инсталацията за няколко минути, без инструменти, полноразмерное печат и нажимные щифтове за фиксиране на окото е на мястото си.Допълнителни бутони могат да подобрят сигурността и силата, те няма да пречат на открыванию и закрыванию гаражни врати след монтаж.Шест ленти отгоре позволяват ограничаване на екрана, когато не ги използвате, той бескаркасный, издръжливи, подвижни и лесно да се съхранява.Удобен за потребителя дизайн : Силна магнитна и сверхгравитационная закопчалката-велкро, позволява да преминават директно през сетчатую вратата на гаража, не от страх от падане, подходяща за деца и домашни любимци.Допълнителни 20 гравитационни пръти са били добавени към долните страни за защита от вятъра.ВИСОКОКАЧЕСТВЕНОТО ФИБРОСТЪКЛО : Гаражно екран Golkcurx е изработен от тежка рамка от мрежа от фибростъкло 18 * 16, която е устойчива на разкъсване, пожаробезопасна, пропуска светлина, тя е устойчива на корозия, има добра форма, с липучками и бутони за допълнителна сигурност.Напълно подсилени ръбове са трайни.Сгъва за удобство за носене. 1, Почистете дверную рамката на гараж. 2, лепило Залепете лентата към рамката на вратата на гаража, ПО-ШИРОКА лента на горната част на рамката на вратата, по-тесни ЛЕНТИ на двете страни на рамката на вратата. 3, леко натиснете щифтове в лентата и рамка за укрепване. 4, Залепете един екран към лентата.

R

Продукти в категория