.

.

LIFKOME 1 Комплект Коледен Подарък Чанта Етикети Етикети Коледни Лакомства Чанта Коледа Окачен Календар Опаковки, Опаковъчна Торбичка Bag Коледна Опаковка чанта Колед?

LIFKOME 1 Комплект Коледен Подарък Чанта Етикети Етикети Коледни Лакомства Чанта Коледа Окачен Календар Опаковки, Опаковъчна Торбичка

BGN 3.00
Продукти

Чанти за коледни адвент календари : Те имат широк спектър от приложения и могат да се използват като подарък чанта за съхранение, както и като много добър аксесоар за коледната украса Коледен подарък чанта : е изработена от мек и удобен материал с превъзходна текстура.Стикер за опаковане на подарък : Коледна Календарна Венец.Продуктът се отличава сложността на изработка, лекота и щедрост, а също и добри декоративни качества.Пакет за шоколадови бонбони с коледен календар : В комплекта са включени коледни етикети, които ще ви помогнат да се подготвят за Коледа и ще ви донесе повече радост.Чанти-календари с обратно броене Коледа : Креативен дизайн с обратното броене на Коледа е добре выразит вашите очаквания за Коледа.Чанта за съхранение.Пратката включва 24 x чанти 24 x скоби 1x10 метра въже 24 x дървени етикети Характеристики - Материал : лен, дърво, Коледни дървени клечки за дрехи. - Цвят : Както е показано на фигура, дело на съвсем малък за обратно отброяване. - Размер на чантата : 10 х 14 х 0,2 см /3,93 х 5.5 х 0,08 инча, подарък чанта от зебло. - Изработена от материали, лек и здрав, можете да го използвате със спокойна душа, коледна чанта от съвсем малък. -Продуктът е различно изискан изработка, лекота и щедрост, а също и добри декоративни качества за украса на броене на Коледа със собствените си ръце. - Креативен дизайн на коледните за обратно отброяване добре выразит вашите очаквания за пакет с коледни лакомства. - Подходящ обем, което го прави добър полза за вас при съхранение на по-малки подаръци, като например декоративни подарък етикети за шоколади и бисквити. - Използвайте го, за съхранение на малки подаръци за семейството и приятелите си и дайте им на носене на съвсем малък с обратното броене изненади.Информация за стоки, "адвент" -чанта, изработена от памучна тъкан, Това е набор от чанти на съвсем малък за коледната тема броене.Коледна торбичка за бонбони Тя може да изразите вашите очаквания за Коледа. чанта от съвсем малък Елегантна чанта, може да се мотае с предоставения захващане и въже, а практически етикети ще завърши обратното броене до Коледа заедно. чанти за обратно отброяване Коледа, от които са направени, могат да се използват повторно.

R

Продукти в категория