.

.

Голям Седмичен Органайзер за Таблетки, Кутия за Хапчета за 7 Дни, Калъф за Дневни Витамини KAPENS, Отделения с Голям Капацитет, Контейнери за Хапчета за Добавки към Рыб?

Голям Седмичен Органайзер за Таблетки, Кутия за Хапчета за 7 Дни, Калъф за Дневни Витамини KAPENS, Отделения с Голям Капацитет,

BGN 3.33
Продукти

?Органайзер за лекарства голям капацитет - Общият размер : 5 х 5 х 1 инч, 7 офиси, размера на всеки клон : 1,3 x 1,2 x 0,9 инча, всеки е поставен на 7 капсули рибено масло / 9 витамини / 20 капсули, лесно се дозират всеки ден ? Материали, които не съдържат бисфенол - Този контейнер за таблетки, произведени от хранително-полипропилен пластмаса, притежава отлична здравина, него не е лесно да се повреди и да се раздели, не съдържа бисфенол А, така че в него могат да се съхраняват безопасно лекарства. ? Лесно разкриваща дизайн - лесно се отваря и затваря, подходящи за възрастни хора, деца или хора, страдащи от артрит. след определяне той ще остане затворена, докато надежден обтегач гарантира, че хапчето не выскользнет. ? Подобрена технология на печат - дата правоотношение по-ясно, да я лесно отвалить, така че е лесно да се разграничи и да преглеждате, може да се използва до 100 000 пъти. ? Клиентът преди всичко - KAPENS се грижи за удобството на обслужване на клиенти, ако имате някакви въпроси, ние предлагаме денонощно сервизно обслужване онлайн.На капака лесно се отварят и затварят, не се пръкват и хапчета не изля навън.След определяне той ще остане затворена, докато надежден обтегач гарантира, че вашата таблетка не выскользнет.Лесно се отваря, дори за възрастните хора или пациенти с артрит.Нашият голям контейнер за таблетки на седмица е изработен от хранително-полипропилен пластмаса.Не съдържа BPA, сигурно за медицински цели.Превъзходна технология за печат, етикети, покрити с UV-радиация.Не се притеснявайте за това, че на етикетите соскользнут, можете да ги използвате до 100 000 пъти.По-възрастните хора.Хората със загуба на паметта.Хората, които трябва да вземат по няколко лекарства.Хора, не приемащи лекарства правилно и редовно.Измийте преди първата употреба.Изсушете, преди да го приберете.Пазете калъф за хапчета далеч от източници на висока температура и влажност на въздуха.Подобно на всички устройства за съхранение на лекарства, се съхранява на място, недостъпно за деца и домашни животни място.Ефективно съхранение, ясно разделение на разбиране за това, какво искате повече.Отделно малко помещение, вградени елементи лесно вываливать, те са по-безопасни и по-ясно, класифицирани.

R

Продукти в категория