.

.

Barode 24 бр. Гланц Отгоре Ноктите са с Телесен Цвят с Розов Наклон, Акрил, Пълно Покритие, Перли, Овални Естествени Режийни Нокти, Френски Парти, Начало Натиснете Стяга ?

Barode 24 бр. Гланц Отгоре Ноктите са с Телесен Цвят с Розов Наклон, Акрил, Пълно Покритие, Перли, Овални Естествени Режийни Нокти,

BGN 1.67
Продукти

❤Материал - Въздушната ноктите са изработени от действително нетоксичен акрил, защита на околната среда, не травмируют ръка ❤ДИЗАЙН - Уникален дизайн, придава на ноктите отличен и луксозен външен вид.Страхотна идея за подарък за приятел или любим човек. административни нокти и 12 различни размери, с 1 бр. пила за нокти, за нокти и 1 бр. клеевыми стикери (без лепило), отлично качество и простота на използване. ❤ПОВОД - Създайте свой собствен дизайн на ноктите, за сватби, партита, срещи на уикенд или специален повод.Перфектният избор за вашия маникюрного стил. ❤ На всички въпроси ще бъде отговорено в рамките на 24 часа и ние гарантираме възстановяване или повторно изпращане, ако стоката е повредена или има сериозни проблеми с качеството.Съдържание на пакета : въздушни ноктите 24 бр. 3 листа стикери за нокти 24 бр.(без лепило за нокти) 1 бр. пила за нокти различни цветове. ❤ Как да се насладите на накладным нокът : 1. Изберете подходящ размер за вашите нокти 2. Използвайте нашия безплатен пилочку за нокти, просто да се полират ноктите, почистете и подсушете ръцете си за по-добър баланс. Изберете най-подходящата двустранен самозалепваща лента и с помощта на ножица нарежете на подходящи парчета. двустранни стикери за нокти на тыльную страна на въздушната ноктите (или използвайте собствен лепило за нокти). Нанесете гел и залепете към него външен нокти. При необходимост подпилите и придайте форма на новите си ноктите.Съвети за отстраняване : 1. Потопете ноктите си в топла вода за 2 минути, това ще улесни премахване на етикети с нокти.Do не изваждайте го драстично, тъй като това може да остави следи от етикети на повърхността на ноктите.В този случай можете също така да изчистите останалите стикери за нокти с вода.Спецификация (ширина) : 2 см * 1бр, 1.7 см * 1бр,1,5 см. * 1бр,1,2 cm * 4шт. поради ръчно измерване са възможни грешки в 0,05 виж Въпроси, които изискват внимание : 1. Моля, почистете кожата си ноктите на смъртта. Използвайте ножица за рязане на дълги нокти. Моля, опитайте се да не се облича нашите общи ноктите при миене на съдове, пране на дрехи и друга продължителна работа на водата. Ние предлагаме само двустранни стикери за нокти, а не течна глина (тъй като няма възможност за транспортиране от съображения за сигурност) Политика на връщане : Моля, запазете тагове и стоки нови.

R

Продукти в категория