.

.

ATCG 25шт 8x12 См Голям Шнур Торбички от Органза за Декорация на Фестивала на Сватба парти Полза Подарък Бонбони, Играчки, козметични чанти (Aqua Blue)

ATCG 25шт 8x12 См Голям Шнур Торбички от Органза за Декорация на Фестивала на Сватба парти Полза Подарък Бонбони, Играчки,

BGN 3.73
Продукти

Размер : Около 12 см и дължина / 8 инча, което отговаря на хартия формат А4Измерването може да има грешка от 0,1 до 0,8" се дължи на различни ръчни измервания.Материал : Прозрачна чанта, изработена от органза премиум-клас с атласным шнурком, който е много издръжлив на пипане, по-мека и гладка.Цвят : Както е показано на снимката.Цвят може да се различават малко от изображението на дисплея поради разлика в осветлението и предпочитанията на екрана.Опаковка : Опаковка от 25 бр. Състояние : 100% чисто нов от ATCG.Размер : Около 12 см и дължина / 8 инча, което отговаря на хартия формат А4.Измерването може да има грешка от 0,1 до 0,8" се дължи на различни ръчни измервания.Материал : Прозрачна чанта, изработена от органза премиум-клас с атласным шнурком, който е много издръжлив на пипане, по-мека и гладка.Цвят : Както е показано на снимката.Цвят може да се различават малко от изображението на дисплея поради разлика в осветлението и предпочитанията на екрана.Опаковка : Опаковка от 25 бр. Състояние : 100% чисто нов от ATCG. Всяка чанта, изработена от органза идва с атласным шнурком, благодарение на което чанта лесно и затваряте. Материал : прозрачна органза премиум-клас. Цвят : както е показано на фигурата. Размер : Около 12 см и дължина / 8 инча.Широка област на приложение 1. Достатъчно голям, за да опаковат подарък за всеки повод, като украса, сватба, парти и празник. Отличен за съхранение и класификация на играчки за вашето дете. Идеален за опаковане на подарък, лицензи, козметика, бонбони, сухоцветов, гривни, колиета, грим, като ги направи по-елегантни и привлекателни.Пакетът включва 25шт * подаръчни торбички от органза Бележки 1. Цвят може да се различават малко от изображението на дисплея поради разлика в осветлението и предпочитанията на екрана. Измерването може да има грешка от 0,1 до 0,8" се дължи на различни ръчни измервания.Гаранция Ако не сте 100% доволни от нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще направим всичко възможно, за да реши този проблем.Ние вярваме, че интересите на нашите клиенти над всичко останало, така че ние ще направим всичко възможно, за да се погрижат за вас.

R

Продукти в категория