.

.

Openeyes Пробуждающий Пептид Лифтинг-гел за очи, Himse Пробуждающий Пептид Лифтинг-гел за очи, Open Eyes Пептид гел, Derma Фирма Пептид Стягащ гел за очи и Маска за очите,Openeyes Лиф?

Openeyes Пробуждающий Пептид Лифтинг-гел за очи, Himse Пробуждающий Пептид Лифтинг-гел за очи, Open Eyes Пептид гел, Derma Фирма Пептид Стягащ

BGN 2.33
Продукти

[Openeyes Пробуждающий пептид лифтинг-гел за очи] Този крем за очи е много успокоява, изглажда хлътнали петна, намалява малките бръчки и намалява появата на видимите тъмни кръгове и подпухналостта по контурите [Антивозрастное] Безпрецедентна чистота 98%, пряко контакт с кожата и действа върху него, като придава на кожата по-младежки вид.Ефективно предотвратява, спира и се обръща назад с тези признаци на стареене. [Безопасни съставки] Натурални съставки за стягане на кожата, намаляване на торбичките под очите и тъмните кръгове, което прави кожата по-дебеличка, по-гладка и еластична. [Бързото усвояването] Този крем за очи бързо се абсорбира, когато се прилага, образува защитен от водна бариера, естествен начин, като стимулира производството на колаген и еластин в кожата, придава весел вид. [Подходящ за всички типове кожа] : Нашият овлажняващ гел за очи с пептидом Събудете е предназначен за премахване на бръчки и намаляване на торбичките под очите. Натурален крем за очи против бръчки е лесно да се абсорбира в кожата под очите.Хидратиращ крем за очи с пептидом Събудете plus за нормална, мазна, суха или равна на кожата е безопасен за употреба в зоната около очите.

R

Продукти в категория