.

.

Татуировки за Деня на Св. Патрик, 200 бр Временна Татуировка с Трилистниками, Временни Татуировки за Деня На Свети Патрик с Трилистниками, Декорации за Деня На Свети ?

Татуировки за Деня на Св. Патрик, 200 бр Временна Татуировка с Трилистниками, Временни Татуировки за Деня На Свети Патрик с

BGN 1.33
Продукти

【Аксесоари за парти в чест на Деня на Свети Патрик】 Включват 200 украсени с временни татуировки трилистниковИдеален за раздаването на подаръци за партита и тематични малки gifts.to изберете декорация за деня на Св. Патрик на вашите приятели / семейство. 【Сладки модели】 временни стикери с татуировки, ирландски знамена, Раднево, Детелина, смешни поговорки и голям избор!ярки цветове и изискан дизайн, които обичат деца, са идеални за любителите на празнични аксесоари за Деня на Св. 【Как да използвате】 Лесно се нанася и отстранява.Нанесете татуировка с лице надолу върху кожата и се навлажнява с вода.Задръжте около 20-30 секунди, след това извадете и готово.Тези красиви татуировки обикновено трае около 3-5 дни.Просто премахнете с помощта на бебешко олио, спирт за изсушаване или дезинфектант за ръце. 【Широко се използва】 е Идеално за партита по повод рождения ден, нощувки, ергенски партита, събирания, пълнители за пиняти, подаръци, стикери могат да бъдат стик за лице, ръце, играчки, чанти и други развлекателни цели.Може да се използва по всяко време, много подходящи за партита. 【Клиентът преди всичко】 да се Свържете с нас в случай на възникване на някакви проблеми, а ние ще направим всичко възможно, за да оправя всичко.Татуировки за Деня на Св. Патрик, 200 бр Временна татуировка с Трилистниками, Временни татуировки за Деня на Свети Патрик с трилистниками, Декорации за Деня На Свети Патрик За партита.

R

Продукти в категория