.

.

Лимфодренажная Имбирная Стъбло, Чанта За Вана за Отслабване на Краката, Натурална Билка Пелин, Рефлексологический Спа Масаж за крака, Релаксиращ Масаж за облекчав?

Лимфодренажная Имбирная Стъбло, Чанта За Вана за Отслабване на Краката, Натурална Билка Пелин, Рефлексологический Спа Масаж

BGN 3.33
Продукти

Изработено от 100% органични съставки за естествена и безопасна употребаДопринася за подобряване на здравословното кръвообращението, прави краката ви по-тънки. отпуснете тялото си и да се отдаде на съня.Релаксираща процедура за накисване на краката, подобрява кръвообращението, премахване на умората на краката и на тялото след дълъг ден.Добавете топла вода на комфортна температура.Добавете пакет за вани за крака, оставете да кисне в продължение на 3 минути.Накиснете краката за 15 минути.Изсушете краката си, когато приключите. 【Естествени и растителни съставки】 : Произведено от 100% органични съставки, естествено и безопасно за използване.Нашата смесени билкови копър пропитает краката си.Нека обувките се чувства спокойна и свежа. 【Отпуснете тялото си】 : ефективно подобрява кръвообращението, намалява подуване на вените и мускулите, а също така и всяка болка или скованост, облекчава умората на краката и тялото.Наспите по-добре през нощта и ще почувствате прилив на сили за следващия ден. 【Лесен за използване метод】 : поставете торбичка за тави за крака с с пелин в купа, изсипва вряща вода за 1 минута, след това добавете топла вода и подходяща температура до краката на 20-30 минути, докато тялото е леко не вспотеет.След накисване избършете краката си. 【Лесно да носите със себе си】 : поради малките си размери много удобен за носене.Можете да го използвате, за да посетят спа за крака, когато трябва да доведе краката си в ред.Бързо отстраняване на дискомфорт. 【Подходящ за】 : Много подходящ за хора със слабо тяло или на потни крака.Тази чанта за тави с моксой за краката отличен за защита на вашите ръце и крака в студените дни.Просто и непринужденное приложение : Поставете торбичка за тави за крака с с пелин в купа, добавете топла вода с подходяща температура и изплакнете краката си в продължение на 20-30 минути, докато тялото е леко не вспотеет.След накисване избършете краката си.

R

Продукти в категория