.

.

[Размер на 60] Втулки за саксии, съвместими с ОХО Детенце 2-в-1 Go Гърне, за Еднократна употреба разнообразни пакети за пълнене на саксии, поглъщащ въздух, е подходящ за ?

[Размер на 60] Втулки за саксии, съвместими с ОХО Детенце 2-в-1 Go Гърне, за Еднократна употреба разнообразни пакети за пълнене на саксии,

BGN 1.00
Продукти

【Универсални чанти за саксии】 Трайни втулки за саксии Glamore отлично се съчетават с повечето стульчиков за саксии, пътни саксии, преносими тоалетни и седалки за саксииТова е много полезно за приучения децата си на гърне. 【Абсорбиращи и запечатани】 Нашите опаковки за еднократна употреба за пълнене на саксии, снабдени супер попиваща подложка, която лесно и бързо се абсорбира до 5 мл течност.Това предоставя лесна за рециклиране. 【Лесна употреба】 Нашите преносими втулки за саксии, допринасят индивидуално за удобство на употреба.Можеш да вземеш един по един пакетику за път, сигурно като поставят на повечето саксии.Лесно, дръжте ги в чантата, за да е до тях е лесно да се достигне. 【Без елементарно】 Втулки за саксии са подходящи за употреба на закрито или на открито.Удобни втулки облекчаване на вас от постоянно почистване на котела или на пряк контакт с мръсни тоалетни.Те правят приучение към гърне лесно и без бъркотия по всяко време и на всяко място!". 【Икономично количество на 60 парчета】 Общо опаковани 60 еднократна употреба мешочков за саксии.Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси или притеснения относно нашия продукт.Ние се ангажираме да ви направи щастлив клиент.Възможно връщане или замяна.Много ви благодаря. 【Икономично количество на 60 парчета】 Общо опаковани 60 еднократна употреба мешочков за саксии.Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси или притеснения относно нашия продукт.Ние се ангажираме да ви направи щастлив клиент.Възможно връщане или замяна.Много ви благодаря.

R

Продукти в категория