.

.

Сгъваем Безпилотни летателни апарати с камера,безпилотни летателни апарати с камера за възрастни, за Деца, Начинаещи, HD Камера, Играчки с дистанционно управление, ?

Сгъваем Безпилотни летателни апарати с камера,безпилотни летателни апарати с камера за възрастни, за Деца, Начинаещи, HD Камера, Играчки

BGN 15.15
Продукти

【Задържане на височина и заобикаляне на препятствия】: Дрон XT1 има функция за режим задържане на височина, инфрачервена тристранното индукционно заобикаляне на препятствия и стабилен полет Технология за защита от смущения 2,4 Ghz. 【4 K Камера и 4 канала】: Благодарение на вградена HD камера за 4 K picture element радиоуправляеми безпилотни самолети, може да прави изумителни снимки и видео от небето.Благодарение на 4 канала беспилотник може да се издигне, да падне, да се движи напред, назад, да лети наляво, лети надясно и да се преобърне. 【Функцията за Wi-Fi】: Благодарение на функцията за Wi-Fi безпилотен самолет с камера за 4 K HD може да се свърже с приложението и системата APK и да прави снимки, видео и предава в реално време картина от камера, мобилен телефон. 【Връщане в едно докосване и траекторията на полета】: с помощта на функцията връщане в едно докосване, радиоуправляеми квадрокоптер-дрон може лесно да се намери път за вкъщи.Начертайте траекторията на полета на екрана и дрон ще бъде прекратена лети по определена траектория. 【Без глава режим и Шестиосевой Жироскоп】:В безголовом режим, няма нужда да коригира положението на самолета преди полет.Благодарение на шестиосевному гироскопу безпилотен самолет лети по-плавно, а управлението е по-удобно. 【Задържане на височина и заобикаляне на препятствия】: Дрон XT1 има функция за режим задържане на височина, инфрачервена тристранното индукционно заобикаляне на препятствия и стабилен полет. Технология за защита от смущения 2,4 Ghz. 【4 K Камера и 4 канала】: Благодарение на вградена HD камера за 4 K picture element радиоуправляеми безпилотни самолети, може да прави изумителни снимки и видео от небето.Благодарение на 4 канала беспилотник може да се издигне, да падне, да се движи напред, назад, да лети наляво, лети надясно и да се преобърне. 【Функцията за Wi-Fi】: Благодарение на функцията за Wi-Fi безпилотен самолет с камера за 4 K HD може да се свърже с приложението и системата APK и да прави снимки, видео и предава в реално време картина от камера, мобилен телефон. 【Връщане в едно докосване и траекторията на полета】: с помощта на функцията връщане в едно докосване, радиоуправляеми квадрокоптер-дрон може лесно да се намери път за вкъщи.Начертайте траекторията на полета на екрана и дрон ще бъде прекратена лети по определена траектория. 【Без глава режим и Шестиосевой Жироскоп】:В безголовом режим, няма нужда да коригира положението на самолета преди полет.

R

Продукти в категория