.

.

Метална Пружина Капак на багажника на автомобила, 2 бр. Регулируеми Капака на багажника на колата, Автоматични Подемни Пружинное Устройство, Универсално Лифт от Не?

Метална Пружина Капак на багажника на автомобила, 2 бр. Регулируеми Капака на багажника на колата, Автоматични Подемни Пружинное

BGN 4.19
Продукти

【Висококачествена неръждаема стомана】 : Система на капака на багажника на автомобила са изработени от висококачествена високо легирана стомана, която е различна здравина, трайност и устойчивост на корозияПружинен инструмент за багажника има дълъг срок на служба, му е лесно да се деформира. В сравнение с обикновени пружини за багажника, той е по-надежден, и му е трудно да излети, след фина настройка. 【Пълен винт и защита от взлом】 : Уникален дизайн на пружината на капака на багажника на колата, пълна корекция на винт, тънки граница за защита от скъсване, повишено пружинное пръстен, усилие да се регулира.Настройте стойността на усилията в зависимост от дължината на винта, за да дупка е наред.Можете да регулирате дължината на себе си.Размерът на отвора на багажника зависи от дължината на пружината. 【Лесна инсталация и експлоатация】 : Система на капака на багажника на автомобила са лесни за инсталиране.Просто трябва да се коригира винтовете на извори, в съответствие с размера на багажника.За да се улесни инсталирането неподвижна система и регулиране на якост за постигане на най-доброто състояние на превключване.Пружината на капака на багажника на колата могат да бъдат лесно инсталирани, както начинаещ, така и за ветеран. 【Удобно и практично】 : Багажника се отварят автоматично с едно натискане на бутон и го е лесно да се отвори, когато държите в ръцете си чантата за пазаруване или училищната чанта.Ако багажника на вашия автомобил, оборудван с функция за дистанционно управление, но не се отваря напълно, а след това можете да инсталирате този извор на напрежение, и на багажника на вашия автомобил напълно автоматично ще се отвори. 【Бележки 】 : Пружина капак на багажника на колата е подходящ само за седан без хидравличен лост на капака на багажника.Той не е подходящ за автомобили с хидравличен лост на капака на багажника.Ние осигуряваме най-доброто обслужване на клиентите.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще решим ги за вас възможно най-скоро.Метална пружина капак на багажника на колата.Метална пружина капак на багажника на колата.Параметри : Материал : Благородна неръждаема стомана размери : най-малко 15 см / 5,91 ", максимална дължина : 24 см / 9,44" Mailto включва : 2 метални пружини за капака на багажника + 2 затягане Характеристики : -Изработен от висококачествена неръждаема стомана, здрав и издръжлив.

R

Продукти в категория