.

.

DOITOOL Тежкотоварни Аспиратор Вакуумно Издънка Тежки Нещастници За Вдигане на Стъкла Подмяна на Прозорци с алуминиева Дограма, Нещастници Стъклен Засмукване Лифт В?

DOITOOL Тежкотоварни Аспиратор Вакуумно Издънка Тежки Нещастници За Вдигане на Стъкла Подмяна на Прозорци с алуминиева Дограма,

BGN 2.67
Продукти

Инструмент за присасывания плочки : Сгъсти гумен корпус, издънка дебела и здрава, да я лесно се носятУстройство за всмукване на плочки : Тази издънка осигурява бърза фиксация на плоски, чисти, гладки и непорести повърхности.Стъклена засмукване титуляр : Домакински пластмасова дръжка, дебела дръжка, висока якост, нескользящая, износостойкая, дълъг живот на употреба.Издънка за повдигане на стъкло : с тяхна помощ ще ви бъде много по-лесно преместване на предмети с по-малко усилия и значително ще намалее вероятността от получаване на травми.Алуминиева дограма, нещастници : Тежкотоварни дръжка не се плъзга, сигурна и трайна.Това ще отговаря на вашите нужди.Списък на пакетите 1 x тежкотоварни издънка Особености -система за повдигане на присоске ергономично проектиран за спестяване на време за обработка и работна сила. -Материал : Инженерни пластмасови, гумени вакуумни чаша-Размер : 21.25 X3 големи нещастници. - Тежкотоварни дръжка не се плъзга, сигурна и трайна.Това ще задоволи вашите нужди в вакуумном стеклоподъемнике с вендузата. - Това е солидна и надеждна текстура, него не е лесно да се прекъсне, и той известно време ви служи със стъклена вакуумна помпа. - Това може да ви позволи да преместите обект е много по-лесно с по-малко усилия и значително да се намали вероятността от нараняване при смяна на подемни прозорци. - Специален дизайн, изпълнен в тънък умения.Това е най-добрият заместител на вашия стар, счупения стеклоподъемнику с вендузи one. -Цвят : черен вакуум стъкла Описание на стоката, Вакуум прозорец лифт е Лесен за инсталиране и използване, той може лесно да се прилага върху си. издънка за вакуум помпа Този продукт представлява горната присоску, която е изработена от здрава гума и инженерни пластмаси, с добра консистенция, е безопасна и практична.Вакуум прозорец лифт на присоске Това е много практичен аксесоар, който е добре ще отговарят на вашите нужди.

R

Продукти в категория