.

.

CLISPEED гума монтаж на Въздушния Патрон за помпане на гуми 3 бр. Свързване на Чък Преносим Двоен Надуваем Открит на Помпата Скоба на Велосипеди Скоба на Края на Черно С?

CLISPEED гума монтаж на Въздушния Патрон за помпане на гуми 3 бр. Свързване на Чък Преносим Двоен Надуваем Открит на Помпата Скоба

BGN 3.33
Продукти

месингНадуваем патронник за колата : той се използва за помпане на гуми на леки автомобили, превозни средства, мотоциклети и автомобили.Скоба за помпа за мотоциклет : Изработен е от висококачествен материал, него не е лесно да боли.Тя може лесно да се свържете с помпа за изпомпване на гумите на вашия автомобил.Патронник, за да се надува с отворен край : Сърдит опашката на авиокомпанията е свързан с гумен маркуч въздушна помпа, а другия край е затворен, за да може да е помпане на колата.Освен това, инструмента за свързване на клапани лесно се закопчава и е освободен.Двойна скоба за маркуч : това е бърз конектор за изпомпване на гуми, заедно с въздушен компресор.Конектор за гуми на мотоциклет : конструкция с бърз клип за достъп до всички автомобилните гуми.Е Предназначен за достъп до повечето от автомобилни гуми.Скоба осигурява бързо и прецизно запечатване.Осъществяване списък 3 x надуваем патронник Характеристики -Цвят : черен скоба, за да се помпа с отворен край - Този адаптер, за да пневматичната помпа с въздушен накрайник е предназначен за осигуряване на максимална устойчивост при продължително използване на скоба за помпа за автомобил. -Този жак за помпане на гуми на авиокомпанията е предназначена за помпане на гуми, че е много гъвкав и удобен клипс за изпомпване на мотоциклет. -Материал : Месинг скоба за колоездене маркуч - Пневматичен патронник е изработен професионален производство и строг контрол на качеството, за да гарантира неговата дълготрайност. Двоен конектор за гуми.57 X0 битумен патронник за да се надува. - Тънка работа с невероятни детайли могат да се видят навсякъде.С изискан соединителем за гуми на мотоциклет ръчно изработени. - Работи на стандартни сердечниках на автомобили, мотоциклети, електромобили, велосипеди и т., Скоба за колоездене помпа.Информация за продукта Съединител за велосипедни гуми Е бърз конектор за изпомпване на гуми и заедно с въздушен компресор. битумен патронник за изпомпване работи на стандартни сердечниках на автомобили, мотоциклети, електромобили, велосипеди и т., скоба за маркуч за автомобил Е идеалният избор, ако имате нужда от съединител за пневматични патронник!Този адаптер пневматичната помпа с въздушен накрайник е.

R

Продукти в категория