.

.

Японски Многофункционален Нож за хапчета NACOLUS, Двустепенна разделител на хапчета за малки или големи таблетки половина, Мелница за хапчета, влагоустойчив, отговар?

Японски Многофункционален Нож за хапчета NACOLUS, Двустепенна разделител на хапчета за малки или големи таблетки половина,

BGN 42.70
Продукти

Размери на продукта : 3,3 х 2,48 х 1,18 инчаРазработен в Япония и се произвежда в Китай. ??Японско качество.Изискан и подходящ размер, отлично качество на изработката.Двупластова конструкция съчетава три функции : рязане, фрезоване и съхранение.Най-горния слой на разделител на таблетки може да се нарязва и се смила.Нарязани на хапчета може да се съхранява в долната кутия за таблетки. ✂️ Нашите дробилка за таблетки и разделител таблетки могат да режат хапчета размер на 0. - Дробилка за хапчета, могат да бъдат разделени на хапчета, от половинки, четвъртинки или една осма част.Професионален разделител таблетки с гъвкав V-образен държач от силикагел за улавяне на таблетки всякакъв размер, за прецизно рязане.Стабилно и остър нож от неръждаема стомана 304 ще ви помогне да получите изчистена кройка. ⚙️Проста дробилка за хапчета, на фин прах може да се получи леко почукване на капака тежък удар за таблетки веднъж или няколко пъти и с помощта на малка четка, приложени към продукт, прах се изсипва в чаша или друг съд, е готово.В вкара плоча изделия остави малък процеп, през който да ви е удобен да получите на прах. ? Обратната страна на нож за хапчета може да се използва като опаковка за таблетки, органайзер за лекарства с 4 отделения, капачката плътно се затваря и не се отваря, силикон о-пръстен хапче предпазва от въздействието на влага. ?️ Купувайки този продукт, вие получавате деликатна и трайни аптечка, нашата безпроблемна гаранция от 12 месеца и приятелско обслужване на клиенти (ние се отнасяме много сериозно към качеството на нашите продукти, затова всеки поръчка придружени с ненадминато обслужване на клиенти).

R

Продукти в категория