.

.

3 Бр., Маса за Мумии на Хелоуин, Централните Елементи на Декора, Дървени полици за Мумии, Сиделки, Духове Къща, на много Нива Украса за Тави, Зловещи Знаци от Духове къ?

3 Бр., Маса за Мумии на Хелоуин, Централните Елементи на Декора, Дървени полици за Мумии, Сиделки, Духове Къща, на много Нива Украса за Тави,

BGN 3.00
Продукти

【Украса за мумии】 Комплект от 3 декорации за мумии, подходящи за всички сезони, те се изрязват ръчно, така че всяка форма не бъде точно същата, всеки е уникаленНай-сладкото нещо допълнение към почти всяко място, тя ще накара вашите съседи и приятели да се възхищаваме на вашия дом. 【Украса за Хелоуин】 ще Придадат на вашия дом жутковатую атмосфера.Бижута, които ще привлекат вниманието на всичките си съседи и да се създаде идеална атмосфера на Хелоуин!Направи своите приятели щастливи и добавете блясък във вашия дом.Добави малко един миг на атмосферата на Хелоуин на вашето пространство!. 【Материал и размера на】 Размер на мумията : от 3.46 инча * 6,29 инча, дебелина 0,59 инча, всяка мама, внимателно изработена от професионални майстори с помощта на висококачествена дървесина. 100% дървена материал, отшлифован ръчно и боядисани, дъното е плоско, всяка трупи се инсталира лесно. 【Идеален подарък】 3 прекрасни декорации за мумии - идеалният подарък за всеки, на Хелоуин.Това също е добър вариант за закупуване на детски подарък.Той е толкова сладък!Идеален за Хелоуин, парти, деня на благодарността, празнична украса.Това е хубава украса във формата на мумия на Хелоуин - чудесен избор за приятелите или семейството. 【Приложими места】Най-добрата украса за маса с многослойно тавата за Хелоуин, поставете го на масата, каминных рафтовете на магазините, офисите, рафтовете на книжарниците, ресторанти, бизнес места и т. Въведете повече интересни продукти за вашата парти в чест на Хелоуин, това може да бъде много добър прием на вашите гости на вашия дом.Този декор е добре дошъл във всеки дом и е чудесен начин за отбелязване на празника ни. 【Украса за мумии】 Комплект от 3 декорации за мумии, подходящи за всички сезони, те се изрязват ръчно, така че всяка форма не бъде точно същата, всеки е уникален.Най-сладкото нещо допълнение към почти всяко място, тя ще накара вашите съседи и приятели да се възхищаваме на вашия дом. 【Украса за Хелоуин】 ще Придадат на вашия дом жутковатую атмосфера.Бижута, които ще привлекат вниманието на всичките си съседи и да се създаде идеална атмосфера на Хелоуин!Направи своите приятели щастливи и добавете блясък във вашия дом.Добави малко един миг на атмосферата на Хелоуин на вашето пространство!.

R

Продукти в категория