.

.

STOBOK 1 бр. с Рафт Пластмасов Компютърна Маса Монитор Които Поставка за Домашно Органайзер За Лаптоп Пространство Тенис на Притежателя на Канцеларски материали Пови?

STOBOK 1 бр. с Рафт Пластмасов Компютърна Маса Монитор Които Поставка за Домашно Органайзер За Лаптоп Пространство Тенис

BGN 14.81
Продукти

пластмасата Титуляр на монитора : Висококачествен материал, който има стабилна носеща способност.Поставка за чекмедже на компютъра : Вдигнете си до шийния отдел на гръбначния стълб.Стойка за повдигане на компютъра : Когато на монитора на компютъра повдигнат врата не ще боледува поради ниското ниво на местоположението на компютъра.Рафт за увеличаване на височината на компютъра : Продуктът е предназначен за дома или офиса с цел увеличаване на височината на монитора, което прави разглеждане на екрана на вашия КОМПЮТЪР по-удобно.Стойка за настолна рафтове : тя може да съхранява предмети на дъното, което позволява да се спести много място. Титуляр на монитора : висококачествен материал, който има стабилна носеща способност.Поставка за чекмедже на компютъра : Вдигнете си до шийния отдел на гръбначния стълб.Стойка за повдигане на компютъра : Когато на монитора на компютъра повдигнат врата не ще боледува поради ниското ниво на местоположението на компютъра.Рафт за увеличаване на височината на компютъра : Продуктът е предназначен за дома или офиса с цел увеличаване на височината на монитора, което прави разглеждане на екрана на вашия КОМПЮТЪР по-удобно.Стойка за настолна рафт : в него могат да се съхраняват предмети на дъното, което позволява да се спести много място.Кръст Бод Пакет включва 1 х компютърна стойка за подобряване на характеристиките-Изработена от висококачествен материал, тази поставка за екрана безопасно и надеждно. - Когато монитора на компютъра повдигнат врата не ще могат да се дължи на ниското ниво на компютър. - Материал : Пластмаса. - Приложими хора : офис работници, студенти и така нататък. - Може да се използва за съхранение на канцеларски материали, всички всячины или други малки предмети. - Добра работа, по-гладки ръбове, носеща способност.Описание на продукта стелаж за увеличаване на височината на компютъра Е практичен аксесоар за монитора, за чист организация на работния плот, повече не!Подходящ за използване на компютъра в офиса или у дома, позволява да се увеличи височината на монитора на вашия компютър, което ви позволява да се чувстват по-спокойно по време на работа.поставка за чекмедже компютър практически поставка за настолен компютър на възвишението.

R

Продукти в категория