.

.

4 бр. Макара Чук с Метална Езикът, на 16,5 см, Пръчици за Глокеншпиля, Барабанная Пръчка, Чук за детски Ударни Инструменти, Използвани за Ксилофона, Глокеншпиля, Колоко?

4 бр. Макара Чук с Метална Езикът, на 16,5 см, Пръчици за Глокеншпиля, Барабанная Пръчка, Чук за детски Ударни Инструменти, Използвани

BGN 6.96
Продукти

【Че ще получите】: Вие ще получите 4 бр макара чук с метална по езика, общата дължина на ударни чукове : 7,48 инча / 16,5 см, топка корона : 0,61 инча / 1,5 см, разумна дължина, подходяща за деца е много практичен в работата и живота. 【Широко приложение】:Дървен чук може да се прилага на различни места, като например училище, музикална стая, къща, стая за репетиции, клуб и др; Той също така е идеален за игра на ксилофоне, глокеншпиле, маримбе, колокольчике, перезвоне и други ударни инструменти. 【Лесна употреба】 : Барабан със стоманена езикът за децата е лек, лесно се носи с себе си и да се чувстват комфортно, ударни, камбанка с чукове са подходящи за всички видове места. 【Материал премиум-клас】 : Топка корона музикален чук е изработена от каучук, ударни чукове се състоят от цели дървени дръжки, безопасни и удобни, трайни, им е трудно да се прекъсне, те издават чист и красив звук, създават добра ефект. 【невероятен подарък】 : Отлични инструменти за игри на барабани за начинаещи и професионалисти.Дайте своето дете подарък-изненада и се наслаждавайте на музика.

R

Продукти в категория