.

.

MSDMSASD /Екипировки със Слънчоглед За Малки Момичета, Топ с Къдри и отворени Рамене, Пола-Панталон с Висока Талия и Превръзка на Главата, Комплект Дрехи

MSDMSASD /Екипировки със Слънчоглед За Малки Момичета, Топ с Къдри и отворени Рамене, Пола-Панталон с Висока Талия и Превръзка на Главата,

BGN 3.20
Продукти

Смес от памукОсновните поръчки със срок на доставка 1-2 дни, доставка с "MSDMSASD" Поръчки за доставка 8-15 дни!.Закопчалката на дантела.
Материал : смес от памук. дишаща и лека, тя няма да навреди на кожата на вашето бебе.
Дизайн : Модерен топ с дълги ръкави и яка с волани и дълги панталони с шарени семки, еластична талия, колан с папийонка, жълта превръзка на главата с подсолнухом, детето я носи, вие ще получите много похвали!.
Причина : чудесно за снимане на дете, подарък за душата на детето, Деня на свети Валентин, Великден, подарък за Деня на майката, подарък за Деня на бащата, ежедневни облекла или парти, сватба, специален повод.Детето ви ще получи за това е повече от похвала.
Комплект плетиво поли с подсолнухом са подходящи за бебето 0-36 месеца, в комплект с дълги панталони с подсолнухом е подходящ за дете 1-4 години, чудесен подарък за рожден ден за вашето дете, вашето дете също харесва този комплект от 3 бр.
Какво получавате : 1 х Блузи с дълъг ръкав + 1 × Дълги панталони или 1 × Пола + 1 × Превръзка на главата с лък.Моля, запознайте се подробно измерване на размер в описанието на продукта, преди да купите.Цвят : Червен Размер : 18-24 месеца Акциите могат да варират в зависимост от цвета / размера.

R

Продукти в категория