.

.

Набор от Матирана дръжки за очна линия на очите в 3 Цвята, С острилка ви за моливи, Комплект Цветни Моливи за очна линия на очите Зелено Зелено Тъмно зелено Син цвят, ?

Набор от Матирана дръжки за очна линия на очите в 3 Цвята, С острилка ви за моливи, Комплект Цветни Моливи за очна линия на очите

BGN 0.67
Продукти

❤【Препоръчителни цветове】 Зелено зелено Тъмно зелено синьо, ние съчетаваме 14 цвята в 5 групи, можете да изберете само този цвят, който ви харесва, без да губите време се губиКъм всеки един набор е приложен безплатна острилка за моливи, която можете да използвате направо от кутията. всички цветове super color eye shadow pen ще ви помогнат да създадете различни висулки. ❤【Универсален инструмент за грим】 Този инструмент за грим на очите може да се използва не само като молив за очи, но и като молив за сенки и хайлайтер. ❤【Мат и перла】 Съдържа pearlescent и матови цветове, идеални за дымчатых ефекти и резултатно външен вид.Това ви позволява да създадете плътни котешки щрихи или тънко очерченные линия, да правят очите по-дълбоки. ❤【Лесна употреба】 Го лесен за пренасяне и употреба.Подходяща за различни мероприятия, сватби, партита, пазаруване и т. Той се състои от висококачествени съставки и може да продължи през целия ден.Идеален за салони, партита, сватби. ❤【Водоустойчив, без цъфтежа】Тази очна линия водоустойчива, не размазывается и се задържа по-дълго.Текстура лесно се плъзга, когато се използва, е кремовую текстура, може да бъде смесена и не оставя петна.

R

Продукти в категория