.

.

Заключване на волана от 2 теми, лесен за използване е Отлично средство да изплашат! Имобилайзер Устройство за заключване на Волана, Джанти брави за автомобили, Унив?

Заключване на волана от 2 теми, лесен за използване е Отлично средство да изплашат! Имобилайзер Устройство за заключване на Волана,

BGN 9.99
Продукти

✅ Противоугонный заключване на волана : предотвратява от кражба на кола и неоторизиран достъп до вашия автомобилНашият траен замък е изработен от високо стоманена тел в оплетке, която е устойчива на гумата и распиливанию. ✅ Съвместимост с универсален каишка : Нашето имобилайзер автомобилно устройство за работа с всички видове управителните на колелата и е съвместим с повечето модели автомобили.Той е оборудван с универсална лента, която можете лесно да прикачите към вашия рулевому колело. ✅ Не повреждающий и извънгабаритни : За разлика от традиционните джанти замъци, нашият заключване на волана е проектиран така, че да не увреди и няма да бъде тежък.Може лесно да се съхранява в колата си, и той няма да навреди на рулевому колело или салону. ✅ Удобен за съхранение и сгъваем : Нашият заключване на волана е сгъваем и може лесно да бъде поставен в жабката или багажника.Предлага се в удобна опаковка от 2 теми, което го прави идеален за семейства с 2 коли. ✅ Водоустойчив и с PVC покритие : Нашите автомобилни колесни заключване оборудван водоустойчив PVC покритие, което го защитава от прах и влага.Също така е лесно за почистване и обслужване, което го прави издръжлив и надежден за кражба спирачка устройство за вашия автомобил. ✅ Представяме ви нашите висококачествени заключване на колана на волана, което осигурява безопасност на вашия автомобил, както никога преди.Нашият заключване на волана е проектиран по такъв начин, че да се осигури съвместимост с универсален каишка, така че е лесно пасва на повечето управителните колела.Здрава и не повреждающая дизайн гарантира, че видът на колелото остава на място и предотвратява всички възможни отвличания. ✅ Нашия заключване на волана е специално разработен за всички видове превозни средства.Заключване на волана е изработен от високо гъвкава стоманена тел в оплетке, устойчива на гумата и распиливанию.PVC-покритие, добавя още един слой на защита от всякакви потенциални вреди на волана на вашия автомобил.Замъкът е водоустойчив и е сгъваема, което го прави изключително удобен за съхранение в отделение на колата си, когато не ги използвате. ✅ Нашия заключване на колана на волана - това е точно това, което ви е необходимо за осигуряване на безопасността на вашия автомобил.

R

Продукти в категория