.

.

2 бр. Синьо червило Magicos, Червило, с Променящ се цвят при Магическа температура, Трайно Водостойкое петно за устни (Сини Сфери розова), Хидратиращ Балсам за устни, Чер?

2 бр. Синьо червило Magicos, Червило, с Променящ се цвят при Магическа температура, Трайно Водостойкое петно за устни (Сини Сфери розова),

BGN 1.73
Продукти

Вълшебен балсам за устни, което променя температурата, може автоматично да променя цвета на червилото според температурата на човешкото тяло и стойността на РН на устните ?【Червило, с променящ се цвят】 : Комплект синьо червило, в зависимост от температурата и влажността на устните се променя на цвета на устните син в розов, хидратира устните, придава силен гланцов блясък. ?【ВОДОУСТОЙЧИВИ И издръжливи】:Тази вълшебна червило с дълъг влага, водоустойчив чашката с незалепващо покритие за влажни, блестящи устни. ?【ВОДОУСТОЙЧИВИ И издръжливи】:Тази вълшебна червило с дълъг влага, водоустойчив чашката с незалепващо покритие за влажни, блестящи устни. ?【ПОЛЕЗНИ СЪСТАВКИ】: Този син балсам за червило, изработени от полезни съставки - какаово масло, пчелен восък и етерични масла хидратира устните, изглажда линии на устните и им придава блясък. ?【ИДЕАЛЕН ПОДАРЪК】 : Тази мързелива червило е идеален за всички жени или хора с потрескавшимися устни. подходящ е за всеки повод, сватба, парти, а също така е идеален подарък за приятелки.

R

Продукти в категория