.

.

Diduikalor 24 бр Френч-наставка на ноктите Къси Бели Режийни Квадратни Нокти Гланц със Средна дължина, Лепило за нокти с Пълно покриване на Акрилни нокти за жени и момиче?

Diduikalor 24 бр Френч-наставка на ноктите Къси Бели Режийни Квадратни Нокти Гланц със Средна дължина, Лепило за нокти с Пълно покриване

BGN 5.04
Продукти

Печат върху ноктите : DIDUIKALOR винаги е в челните редици на модата, чрез предлагане на различни стилове на въздушната нокти, които са най-подходящи за вас, да ви донесат добър опитРежийни ноктите Пратката съдържа : Кутия за залепване на ноктите е 12 пирони в различни размери, 24 бр. административни нокти и безплатен лепило, което можете да отрежете и да се носят по своему.Лепило за нокти : Акрил натиснете върху ноктите е изработен от ABS материал, здрав и еластичен, могат да бъдат променени, за да отговарят по-добре на вашата форма на ноктите, ефект от използването на удобен и естествен.Лесна за нанасяне : вместо да прекарват много време и пари в маникюрном салон, вие можете да смените стила на своите нокти за 15 минути, по всяко време и на всяко място.(Режийни ноктите продължават по-дълго, ако вие, почистете ги преди употреба и не трябва да се използва вода в рамките на първия час носене).Идеален подарък : Тези сладки нокти - идеален подарък за вашата приятелка, жена, жени и момичета. подходящи за парти, абитуриентски бал, срещи и сватби.Как се прилага?1. Отрежете страничните страна и област на кожичките, за прецизно напасване. Изберете правилния размер на режийни нокти за всеки пръст. Нанесете върху ноктите ни клеевую стикер. Сложете отгоре ноктите. Натиснете върху тях в продължение на 10 секунди. Арт маникюр завършен.Как да се освободите?1. Накиснете в топла вода за около 2 минути, и лепило висящи ще е по-лесно отстранени. Внимателно отстранете въздушната ноктите отстрани.

R

Продукти в категория