.

.

Преносим мини-фен yAyusi за кръста и врата, 2 в 1, носене вентилатор с усилвател на 10000 ма, захранван от батерия, с регулируема шнурком и клип, вентилатор за тялото, с 5 ско?

Преносим мини-фен yAyusi за кръста и врата, 2 в 1, носене вентилатор с усилвател на 10000 ма, захранван от батерия, с регулируема

BGN 17.33
Продукти

【Акумулаторна батерия за преносим мини-фен на талията】 Този фен, за инсталиране на кръста, се използва батерия с голям капацитет за съхранение капацитет 10000 ма, поддържа, бързо зареждане 2 А, може да работи в продължение на 24 часа при ниска скорост и може да работи в продължение на 8 часа по-висока скоростОхлаждайте себе си в продължение на цял ден на работното си място или на открито, без да се притеснявате за перебоях на електрозахранването.Размер на този малък фен е 3,5x1,7x4,3 инча, а теглото - само 0,7 кг. Продукт малко и преносимо, и то специално разработен за талията. 【Почитатели с клип на талията, 3 в 1】 Е мултифункционален лаптоп USB-фен, който да закачите на колана като скута фен, но каишка за колиета носят на шията си като фен на колиета. Капацитет на батерията и може да се зарежда телефон, решаване на проблема с електричество, когато излизате навън.Можете да задържат фен на колана, да го закачите на врата си или просто да се държи в ръка, което позволява на просторния ветерку духаше навсякъде. 【Модерен вентилатор с клипс за колан】 За разлика от традиционния скута на вентилатора, нов колан на вентилатора е с модерен дизайн, прекъсвач с дръжка, уникален външен вид, специално проектирани за любителите на спортове на открито, екстремни спортове, освен това, той също е снабден с led дисплей за показване на нивото на зареждане на батерията. 【Тих вентилатор с 5 скорости】 5 нива на вятъра : лек /освежаващ / силен / естествен вятър за опции.Вентилатор за ризи отвежда топлината на тялото си само за броени секунди.Повече никакви проблеми по време на работа или при пътуване на слънцето. 【Широко приложение】 Този стилен и функционален персонален вентилатор за къмпинг прави повече, отколкото можете да си представите, като поддържа вашата прохлада отвътре, независимо дали това е работа, градинарство, туризъм, скално катерене, скейтборд, риболов, каране на велосипед или пазаруване.Ако по някаква причина не ви устройва този персонален колан вентилатор, лесно можете да се свържете с нас и да се възползват от нашата безплатна услуга за подмяна в рамките на 180 дни.

R

Продукти в категория