.

.

SUPERFINDINGS Комплекти за ремонт на Игли За Рибарски Мрежи Оранжеви Инструменти За Поправка на Рибарски Мрежи, Включително 12 бр. Пластмасови, Овални Совалки За игли за П?

SUPERFINDINGS Комплекти за ремонт на Игли За Рибарски Мрежи Оранжеви Инструменти За Поправка на Рибарски Мрежи, Включително 12

BGN 21.44
Продукти

Комплект за ремонт на рибарската мрежа : Можете да получите 12 бр портокал инструменти за поправка на рибарската мрежа 6 размери и 1 бр. от остра стомана. 6 Размери:Различни размери на този комплект ви предоставя по-голяма гъвкавост на дизайна.Можете да изберете подходящия модел в зависимост от размера на рибарската мрежа.С : Той е оборудван с остри стоманени пълни с инструменти, за да направят използването на по-удобен.Материал : Риболовна риболов линия за ремонт на окото на иглата форма совалки са изработени от висококачествена пластмаса, здрави и износоустойчиви, те са лесни за носене.Инструмент за поправка на рибарски мрежи : Специално проектиран за плетене или поправка на риболовни мрежи, много подходящ за ремонт на различни видове рибарски мрежи.Описание : комплект за ремонт на игли за рибарски мрежи SUPERFINDINGS, инструменти за поправка на рибарски мрежи, включително 12 бр. пластмасови, овални совалки за игли за плетене, 1 бр. Размер остра стомана : Овална Пластмасова совалка за рибарски мрежи 6 размери : 130x17 ~ 37x3 мм, отвор : 6., 2 комплекта; Остра стомана : 109x23x11 мм, 1 бр.; Пластмасова кутия за съхранение на : 18,9x11,2x1,7 см, 1 бр. Забележка : Размер и цвят може да се различават леко от снимките, поради различни устройства показване Моля, проверете размера и цвета внимателно преди покупката да се уверите, че продуктът отговаря на вашите нужди.

R

Продукти в категория