.

.

Френските Въздушни ноктите си с върха, Дълги над главата на ноктите под формата на Гроба, Отгоре на ноктите с бял връх, Прости Розови Цветове, Пълно покритие, Гланцо?

Френските Въздушни ноктите си с върха, Дълги над главата на ноктите под формата на Гроба, Отгоре на ноктите с бял връх, Прости

BGN 2.16
Продукти

?【Уникален дизайн】 Модни бели френски върховете на пръстите си с прости розови цветове, това е дълъг пирон за ковчега, който съчетава в себе си мода и минималистичен стил, особено подходящ за ежедневна употреба и може да ви направи по-очарователна на обикновените светски събития ?【Списък на стоки】 Можете да получите 24 броя и дълги административни нокти с дизайн, 1 парче мини-пилочки за нокти, 24 бр двустранни стикери за нокти, 1 парче алкохолна уплътнения, 1 парче дървена пръчка.Техните лесно да изрежете и подпилить до всякаква дължина и форма, която ви харесва. ?【Лесно се нанася】 Просто почистете ноктите, след това изберете подходящ размер на ноктите, нанесете лепило или желе-лепило върху ноктите и натиснете за момент, вие ще можете да получите красиви нокти с няколко лесни стъпки. Обичайните грижи достатъчно за няколко дни с лепило той ще продължи по-дълго. ?【Многократно прилагане на】 Тези блестящи акрилни нокти ще ви помогне да се открояват по време на партита, очаквайки следобедните срещи, сватби, абитуриентски вечери.Можете да го поднесе като подарък на съпругата си, майка си, приятелката си, дъщеря си или за приятели.Това ще им осигури комфортен и лесно смилаеми опит с изкуството на маникюр. ?【Следпродажбено обслужване】 Ако не сте 100% доволни от нашите продукти за режийни нокти или имате някакви въпроси, моля, свържете се с мен и осигуряване на денонощна услуга за поддръжка на клиенти, аз ще ви дам задоволителен отговор или ще върна парите в пълен размер. Дълги съобщение за гроба на ноктите, сладки акрилни режийни ноктите, отгоре на ноктите с бял връх и розов цветен дизайн, за жени и момичета, украса Параметри : Тип на продукта : Дълги съобщение за нокти Материал : ABS-акрил Цвят : както е показано на снимката Размер : 12 размери, Количество : 24 бр/кор. Как да използвате? 1. Използвайте пилочку за полиране на повърхността на ноктите, отшлифуйте ъгъл повърхност, изплакнете и можете да поддържате ноктите си в чистота и сухота. Използвайте алкохол тампон за отстраняване на влага и мазнини с нокти. Изберете правилния размер на режийни нокти за всеки пръст. Нанесете необходимото количество лепило или желе върху вътрешната повърхност на избрания от нокътната плочка.

R

Продукти в категория