.

.

Чаша, Кристална чаша за червено вино, чаша за вода, голяма чаша за гран-кюве, чаши за вино върху крака, Комплект от 6 чаши за вино, 26 грама. Класически прозрачен на диза

Чаша, Кристална чаша за червено вино, чаша за вода, голяма чаша за гран-кюве, чаши за вино върху крака, Комплект от 6 чаши за вино, 26 грама.

BGN 0.33
Продукти

Отличен безоловен кристал, осигуряващ изключителна прозрачност, придава на обикновения масата водещи атмосфераКомплект от 6 броя в красива кутия, опаковка не се изисква.За допълнително удобство може да се мие в съдомиялна машина.Ще стане чудесен подарък за някой особен човек, или за лична употреба. 10,2 "H x 3,75" W. вече повече от две десетилетия е лидер в производството на кристал.Нашата безупречна репутация в предоставянето на потребителите на стоки на най-високо качество на най-изгодни цени се запазва.Този комплект от 6 чаши за вино е част от колекцията на настолни уреди Barski, който винаги е бил фаворит.Художествено оформен, той перфектно се съчетава с всякакъв интериор плотове.Бъдете сигурни, този гарафа ще стане въплъщение на елегантност, като по този начин променя атмосферата от най-лесните дейности до престижна.

R

Продукти в категория