.

.

WYNWJ места за паркиране, брави места за паркиране, хемороиди Паркинг бариери Триъгълник-Противоугонный заключване паркоместа, Учтенные за Дълги автомобилни брави, ?

WYNWJ места за паркиране, брави места за паркиране, хемороиди Паркинг бариери Триъгълник-Противоугонный заключване паркоместа, Учтенные

BGN 39.80
Продукти

☆ Този колесни локатор идеален за гаражи, по-големи паркинги или открити паркинги, за да осигури адекватни грижи за колата си и личните си вещи ☆Коляното може да бъде формирана от един път без заваряване, което значително повишава налягането и устойчивост на удар, идеални за паркинги и пътища. ☆ Технология на висока температура за рециклиране, ефективно повышающая общата здравина на продукта и степента на интеграция, общата устойчивост на натиск, по-дълъг живот. ☆ Професионални, качествени цилиндър на замъка със защита от кражба при висока температура, който лесно се отваря, може също да се гарантира, че други хора няма да могат лесно да го отворите, подобрявайки по този начин качеството и удобството на продуктите. ☆ Е изработена от неръждаема стомана, монолитен, превъртат напред-назад, без да се деформират. ☆ Добре дошли в нашия магазин на Името : -Противоугонный заключване за паркиране Материал : холоднокатаная стомана Размер : 600x400x200 мм. Височина плътност : 40 см Външен вид : триъгълни Начин на монтаж на паркинг на заключване : Паркинг на един паркинг място в заключения положение, отвор за винта е отбелязано на земята съответната дюза.паркинг на замъка с помощта на электродрели и удар последователно. паркинг замък се определя в предварително определена позиция на дупките за винтове в съответствие с дупки в пода.Последователно насърчавано в съответните дупки за винтове Забележка : тъй като на дисплея е различно, така че ще бъде определен цвят.Моля, обърнете се към самия продукт, това не е проблем за качество.Всички стоки, които се измерват ръчно, са възможни малки грешка, моля обърнете се към самия продукт, надявам се, разбирате следпродажбено обслужване : времето за доставка е (1-2) дни, времето за доставка е (7-21) работни дни.Ако не Сте получили поръчка в рамките на 30 дни, моля, свържете се с нас навреме и отговорете на вашия имейл в рамките на 24 часа.

R

Продукти в категория