.

.

Sepniell Колела от Мъниста в стил Бохо, Обикновена, С Широк Възел, Разтеглив, Маски За Коса, Тюрбан с Флорални Принтом, Леопардовые Спортни Аксесоари за коса за Йога за Ж?

Sepniell Колела от Мъниста в стил Бохо, Обикновена, С Широк Възел, Разтеглив, Маски За Коса, Тюрбан с Флорални Принтом, Леопардовые Спортни

BGN 0.67
Продукти

Превръзка на главата е изработена от полиестер и ликра, дишаща и впитывающая пот, мека на допир и плътно прилепнала към кожата, притежава висока еластичност, подходящ за повечето хора и може да се използва пълноценно по време на почистване на лицето и гримПревръзки за глава от плат бохо около 9,45 инча / 24 см.5 инча / 14 см, опаковка от 3 гумени ленти за коса, можете да изберете друга дъвка за коса в съответствие с различен стил на обличане, за да изглежда по-красива.Широки ленти в стил бохо могат напълно да се затвори тънка коса и да ги държи далеч от лицето.Ластикът за коса с възли, по-добре да се заключва косата и да направите така, че ластикът за коса не е толкова лесно отваливалась.Няма нужда да се притеснявате за промяна на прически при шофиране.Превръзки-тюрбани са подходящи за най-различни поводи като срещи, работа, туризъм, йога, футбол, бягане, пътуване, работа, фитнес, баскетбол, бейзбол, партита и ежедневна употреба.Много ви благодаря, че дойдохте в нашия магазин, ако имате някакви нужди, моля свържете се с нас.Добре дошли в нашия магазин, Sepniell, в нашия магазин представя различни модни превръзка на главата за жените на избор, като например превръзки в стил бохо, превръзки с флорални принтом, леопардовый шал за коса, ленти на главата, шарени, превръзка на главата в стил яга и спортни ленти. ★ Характеристики гумени ленти за коса ★ 1. Мека и дишаща материя, удобна в чорап. Лента за коса еластична, и я лесно да се носят на главата си, че е подходящ за всякакви размери на женски глави, включително на къси, тънки и меки косми. Идеалният подарък за вашите приятели, майки, сестри и вас самите за рождени дни, свети Валентин, ден на майката или на всякакви други празници. Стилен и издръжлив, той е незаменим аксесоар за всяка жена.Подходящ за неофициално облекло, пътуване, плаж, отдих и развлечения, тренировки, йога, измиване на лицето и грим, разходки, срещи и т. ★ Обърнете внимание ★ 1. Цветът на продукта може да се различават малко от образа на се дължи на различни компютърни монитори и мобилни телефони. Поради изделия за ръчна работа, моля се допуска разликата в размер на 0,78-1,18 инча/2-3 виж Благодаря ви за вашето разбиране и подкрепа.

R

Продукти в категория