.

.

Работни Светлини за камиони, Led Работни Светлини за камиони, 4-Инчов 12 В 24 В с Син Ореол на Кръгли Работни Светлини за Трактор, Гуми Светлинните Модули за Пикап, Офроу?

Работни Светлини за камиони, Led Работни Светлини за камиони, 4-Инчов 12 В 24 В с Син Ореол на Кръгли Работни Светлини за Трактор, Гуми

BGN 0.67
Продукти

[2 режима на осветление] Нашите работни фарове за товарни автомобили се предлагат в два режима на осветяване : централна бяла светлина и син ореолМожете да ги използвате като ходови светлини с висока проходимост, работни светлини склад и още много Други В зависимост от Вашите нужди. [Супер ярък] Всеки кръг работен фенер за трактор е оборудван с 9 качествени светодиодни восък със капацитет 8000ЛМ. Супер ярка, осигурява отлично осветление по време на шофиране и на работа, намалява отблясъците и напрежение в очите. [Корпус от алуминиева сплав] 4-инчов led модули използват корпус от алуминиева сплав за ефективно разсейване на топлината.Устойчив на надраскване, прах, водонепропускливост по стандарта Ip67, срок на служба може да достигне над 50 000 часа. [Регулируем монтаж на стена на 270 °] Нашите офроуд осветителни модули се доставят с регулиращи се на 270 ° инструменти за монтаж скоби в съответствие с вашите нужди в ъглите на осветление. [широко приложение] е Подходяща за различни трактори, джипове, камиони, вилочных мотокари, ремаркета, голф, картинг, лодки с постоянен ток 12 В-36 V. Led модул също е много подходящ за монтаж в броните джипове, багажник, капак и др . Материал : алуминиева сплав + PC. Напрежение : 12-36 V. Цветна температура : 6000 К Светлинен поток : 8000 LM. По-светъл цвят : Бяло и Светло синьо пръстен на Halo.Степента на водоустойчивост : IP67. Размер : 11* 1,6 см/4,2 *0,6 инча.Сини светлини An-ge-l Очи и бялата светлина в центъра.Може да се използва като кръгли led светлини светлини и led работни светлини на трактора.Всеки кръг работен фенер за трактор е оборудван с 9 качествени светодиодни восък със капацитет 8000ЛМ. Супер ярка, осигурява отлично осветление по време на шофиране и работа.Намалява отблясъците и напрежение в очите. Регулируема на 270 ° инструменти за монтаж на стена.Диапазон на регулиране на светлината на прожектор, ако е необходимо.Максимум размер на отвеждане на топлина и значително увеличаване на срока на експлоатация на led работни светлини на трактора.Добра херметичен, водоустойчив, може добре да се работи в дъждовни и мъгливи дни.Работни светлини за камиони със син ореол могат да се използват като работни светлини, а също са идеални за оф-роуд светлинни модули.

R

Продукти в категория