.

.

Декорация на 1 Украса за Коледа Коледна Камбанка Нещо 8 Коледна Камбанка Аксесоари Дърво Стилове Висящи Украшения на Вратата на Дърво Вечерни Начало Декор (E, Един р?

Декорация на 1 Украса за Коледа Коледна Камбанка Нещо 8 Коледна Камбанка Аксесоари Дърво Стилове Висящи Украшения на Вратата на Дърво

BGN 9.53
Продукти

1 Х Окачване с камбана Лесно преносими и леки по тегло.Най-бързият и лесен Начин да декорирате Своя Празник.Продуктът Е Много Хубаво.Използвайте този продукт, за да създадете празнична атмосфера за вашата празнична парти.Материал : плат и метал.Полилей от Кристал тел със Седалище Камбана 8 За Коледни Стилове, Украса за Партита, Подвесная Елха, Украса на 1 вратата, украса на Коледна Елха, Коледни аксесоари, Домашен ДекорМатериал : плат и металл2.Това е чудесен подарък за близки и приятели по време на празниците!3. Празнични подаръци : Това е добър избор за ежедневните подаръци, които може да се мотае у дома, на елхата, на стената, на камина или прозорец. Прекрасна декорация за Хелоуин, Коледа, празнична атмосфера!Размер : кукла 7см * 10см Размер на колокольчика : 5см si Цвят : показва 5. Лесно преносими и леки по тегло.Най-бързият и лесен начин да декорирате своя празник.Продуктът е много хубаво.Използвайте този продукт, за да създадете празнична атмосфера за вашата празнична парти. Приложение : Подходящи за търговски витрини, щандове със стоки, семейни събирания, украса за офиса коледна елха или използваните за подпори за фотография. 1 х окачване с камбана Моля, приемете, че се дължи на различни разпоредби на изображения на цвета може да има хроматични аберации.Количество : 1 се дължи На ръчно измерване, моля, се допуска отклонение от 1-3 cm, и се уверете, че няма нищо против, преди да поръчате.

R

Продукти в категория