.

.

GiveBest 22 Нагревател за помещения, 1500 W, Преносим Електрически Нагревател с бързото отопление, с Термостат, дистанционно управление, Таймер, защита от прегряване и раз?

GiveBest 22 Нагревател за помещения, 1500 W, Преносим Електрически Нагревател с бързото отопление, с Термостат, дистанционно управление,

BGN 2.00
Продукти

PTC високоефективен Осигурява мигновено нагряване за 3 секундиМодерен и портативен за отопление, 300 квадратни метра. 2 режима : Висок отопление-1500 W / Ниска отопление-900 Вата. Интелигентен автоматичен контрол на температурата за енергийно ефективно използване.Удобно дистанционно управление за много лесна за настройка.Автоматично изключване при преобръщане и защита от прегряване.Тихо, да се използват за здрав сън.Автоматично изключване на захранването при достигане на 122 ° С, за да не прегряване на помещенията.Дори след осем часа работа на устройството не е топъл на пипане.Кръстен led екран и панел позволяват лесно да се види този нагревател и да го управлява.Просто кликнете върху бутона за регулиране на температурата, за да настроите желаната температура за всеки 1 ° F. Стилен външен вид позволява той добре се комбинира с всеки домашен интериор.Не само ще добавя топлина и уют, но и ще даде своя личен мястото на мода и елегантност.Специално проектирана дръжка ще ви помогне да го носите със себе си навсякъде, където искате да се затопли.Идеален за вашата спалня, дневна, офис, сутерен, гараж и т., 1 × Кула нагревател Give Best с дистанционно управление. 1 × дистанционно управление (2 батерии тип ААА в комплекта не са включени). 1 × Ръководство за потребителя. 【 Бързо загряване за 3 секунди с помощта на вибриращо изход дупки 】 - Мощен керамичен нагревателен елемент PTC мощност 1500 W дава възможност за това башенному обогревателю се загрява на 300 квадратни метра в секунда. Широко разпространеният колебательный изход на 130 ° осигурява оптимален комфорт и топлина във всеки ъгъл на вашата стая, отколкото тези малки нагреватели. 【 Удобно дистанционно управление 】- Дигитален нагревател идва с интелигентна ir дистанционно управление, което позволява лесно да се включва и изключва нагревателя, изберете от режима 1500 W / 900 W, инсталиране таймер за 1-8 часа и промяна на температурата, без да ставате от мекия диван или на топло легло, за да регулирате нейната. 【 Энергоэффективный и преносим 】- размер на 7,3 х 6,7 х 22 инча, тегло 5,4 килограма, този нагревател с интелигентен автоматичен контрол на температурата ви помага да спестите пари от сметките за ток.

R

Продукти в категория