.

.

TRIWONDER Хамак Дъждобран Водоустойчив Брезент Туристическа Палатка Отпечатък От земята Плат За Катерене Брезент Туристическа Подслон Навес Подложка за Външно Туриз?

TRIWONDER Хамак Дъждобран Водоустойчив Брезент Туристическа Палатка Отпечатък От земята Плат За Катерене Брезент Туристическа Подслон

BGN 1.33
Продукти

✅ ВОДОУСТОЙЧИВ и сверхпрочный -размер на палатки от плат Оксфорд 210 D, показва висока устойчивост на износване и водоустойчивЗдрав плат за грунд може да служи добре непромокаем слой / калъф, използвани за създаване на сянка или като разделител, защита на вас от дъжд и слънце. ✅ Лек и преносим -дъждобран за 1-4 души, малка ultralight платното за носене на удобни опаковки и настройки.Floor saver оборудван с чанта за носене на съвсем малък, което е удобно и просто не се колебайте да носите със себе си, подходящ е за свободното си време на открито. ✅ ИЗПОЛЗВАНЕТО на tarps за палатки - Брезент за защита от разкъсвания защитава вашата палатка от мръсотия и остри предмети.Се прилага за къмпинг на различни места на терена и може да се използва като подложка за пикник, места за палатки, плажен одеяла, защитни своята практика за автомобилни седалки. ✅ ИЗПОЛЗВАНЕТО на ПОДСЛОН ОТ СЛЪНЦЕТО - НА ъгъл на два тежкотоварни tarps за хамак има 4/6 метални халки.С помощта на въжета и шест палаткови може лесно да се изгради тентовый навес за сянка и навес от дъжда.Чудесен походный брезент за вашата палатка. ✅ ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ - Ultralight дъждовна брезент може също така да изпълнява ролята на палатки, tarps за разходки, подово tarps, хитрец, ловен tarps, идеален за къмпинг, туризъм, барбекю, колоездене, скално катерене. ✅ ВОДОУСТОЙЧИВ и сверхпрочный -размер на палатки от плат Оксфорд 210 D, показва висока устойчивост на износване и водоустойчив.Здрав плат за грунд може да служи добре непромокаем слой / калъф, използвани за създаване на сянка или като разделител, защита на вас от дъжд и слънце. ✅ Лек и преносим -дъждобран за 1-4 души, малка ultralight платното за носене на удобни опаковки и настройки.Floor saver оборудван с чанта за носене на съвсем малък, което е удобно и просто не се колебайте да носите със себе си, подходящ е за свободното си време на открито. ✅ ИЗПОЛЗВАНЕТО на tarps за палатки - Брезент за защита от разкъсвания защитава вашата палатка от мръсотия и остри предмети.Се прилага за къмпинг на различни места на терена и може да се използва като подложка за пикник, места за палатки, плажен одеяла, защитни своята практика за автомобилни седалки.

R

Продукти в категория