.

.

Naconmlet Акрилна Поставка за Кифли с дължина 15,6 инча, Поставка за Десерт плот, 4 Нива, Органайзер за Парфюми, Поставка за къдрава колекции Fonko Pop(15.6*10*7.8 в)

Naconmlet Акрилна Поставка за Кифли с дължина 15,6 инча, Поставка за Десерт плот, 4 Нива, Органайзер за Парфюми, Поставка за

BGN 1.00
Продукти

?【Акрилни стойка на дисплея】 размер е Над 159 инча/40*26* 20 см, дължина на лентата е 15,6 инча, ширина - 3 см, височина на всяко ниво - 1,8 инча. благодарение на удлиненному дизайн поставка за десерт може да побере повече неща, отколкото обикновено. ?【Акрилна поставка 】 устойчива и здрава, която е изработена от акрилни панели с дебелина 4 мм, също така има силна издатина в средата на продукти, което повишава тяхната устойчивост и трайност. ?【Поставка за парфюми 】 Лесен монтаж - може да се събере за броени минути, както и лесно за почистване и съхранение, когато не се използва.От двете страни На акрилни листове се предлагат защитните фолиа, моля, свалете ги преди употреба. ?【Дисплей Funko Po P 】 Този акрилен поднос може да се използва за изготвяне на масата колекционерска стойност или десерти. в комплект вървят led гирлянди, които ще направят елементи на дисплея за по-привлекателни. ?【3-ярусная витрина】 те са идеални за демонстрация на поп-музика, антики, козметика, десерти, парфюми, действие фигури, колекционерски артикули, сувенири, ароматерапия и още много други.Може да се използва в няколко случая.Например, рафтове за колекции, антикварни шкафове, магазини на дребно, на партито по повод на сватба или рожден ден, шкафове или витрини в ресторантите.Голям акрилен стойка.84 В/40*32* 25 см (5 по-горе).9 инча/40*26* 20 см (4 нива).9 инча/ 40*20* 15 см (3 нива).

R

Продукти в категория