.

.

UPKOCH 5 бр. Висока Лейси Купа Декоративен Поднос Поставка За Сватбени Торти, Поставка за Торта Дисплей Поставка За Десерт Керамична Поставка За Десерт Декоративен Дъ?

UPKOCH 5 бр. Висока Лейси Купа Декоративен Поднос Поставка За Сватбени Торти, Поставка за Торта Дисплей Поставка За Десерт Керамична Поставка

BGN 1.00
Продукти

Купа на крака : Плоча за закуски, изработена от безопасна и висококачествена керамика, изключително практични и надеждни за използване, ще ви известно времеПоставка за торта : може да се използва не само като практически чиния за съхранение на плодове, но и като красива декорация на масата за хранене или домашен интериор.Декоративна поставка за торта : на Ръба на тавата за хранене полирани и гладки, така че не се притеснявайте за това, че поцарапаете ръце.Чиния за торта : Подходящ за различни места, като например къща, ресторант, хотел, бар и други места, ви осигурява удобство.Керамична поставка за торта : КУПА НА крака Тази изящна чиния за предястие има голяма дупка, в нея лесно се слагат и да извадите храна и сладкиши.Пратката включва 5 чаши на крака Характеристики -Цвят : както е показано аксесоари за десктоп -Размер : 12,50 X12,50 X5,70 см/ 4,91 X4,91 X2 декоративни корита. -Материал : Керамична настолна поставка за десерт -Може да се използва не само като практически чиния за съхранение на плодове, но и като красива декорация на масата за хранене или поставка за торта за дома. -Дизайн на крака, придающий кухнята, на масата, офиса, хола и т., луксозен, ретро и елегантен външен вид и изящна стойка за торта. -Миялна за плодове произведени от здрав керамичен материал, който е износостойким и безопасни, и не е лесно да навредят на торта. -Подходящ за различни места, като например къща, ресторант, хотел, бар и на други места, ще ви донесе удобен поднос за торта. -Тази изящна чиния за закуски е с дизайн с голяма дупка и да я лесно, да се поставят в обслужването на купички за храна и сладкиши, и да извадят от там.Информация за товарахдессертные аксесоари Търсите практична тава за подаване продукти?Вие търсите за по-здрава и достойно за доверие прибори за готвене?Ако вашият отговор е, моля, обърнете внимание на тази fruity чиния върху крака. тава за плодове за закуски Нашият професионален тава, изработени от висококачествен керамичен материал, безопасен и практичен, трябва да отговарят на вашите нужди. тава за домашна торта Тази плодови плоча - един от най-добрите варианти.

R

Продукти в категория