.

.

Набор от инструменти за длета за дърво, 12шт Дърводелски Длета, Инструменти За Дърворезба Резитба на Дървото Дървообработващ Струг Hews Инструменти с Рулонным Калъф ?

Набор от инструменти за длета за дърво, 12шт Дърводелски Длета, Инструменти За Дърворезба Резитба на Дървото Дървообработващ Струг Hews Инструменти

BGN 2.00
Продукти

【Остър ръб, висока твърдост】 Нож дърводелски бита, изработени от закалена стомана, остър ръб, висока твърдостНикакъв чеп или дефекти, а това означава, че те ще станем по-силни и устойчиви на порывам. 【Лесна употреба】 Дръжки стамески изработени от буково дърво и стегнати обръч от неръждаема стомана, за да ви осигури най-удобен и здрав захват.Лека ръкохватка в комбинация с остра скосен кант позволяват оптимално да управляват резцовыми стамесками и нарязани на някое дърво, без много усилия и с висока точност.Този дизайн ви помага да издържат на по-голямо въздействие и ще удължи срока на експлоатация. 【Удобни за носене】 Висококачествена пластмасова опаковка, подходяща за съхранение и доставка на подаръци.Стамески, съхранявани отделно един от друг, да те не цеплялись един за друг при транспортиране.Всяка длето е снабдено със защитен капак от черна пластмаса, за защита на накрайници от повреди и всичко останало във вашия набор от инструменти от чакъла или драскотини. 【Необходими Аксесоари】Целия комплект включва стамеску дограма 1/2 инча, стамеску дограма 1/4 инча, стамеску с кръгли накрайници 1/4 инча, стамеску за дърво с квадратна накрайници 1/4 инча, стамеску по косому дърво 1/4 инча, стамеску с твърд връх 1/4 инча, наведе стамеску 1/4 инча, U-образна изкопаването на 1/4 инча, изземване, за точения на дърво 1/2", пряка на изкопаването на 1/2", пряка на изкопаването на 9/6 инча, отрезной инструмент 1/2 инча. 【Широко приложение】 Дървообработващи стамески най-добре е да използвате за дърворезба, мебели, антични пол, бонсай, играчки, фигурки, животни и т. Професионална гравиране, любителски, студентите могат да използват.Дори ако пръстите докоснат вибрации остриета, това няма да навреди на режещ пръстите на ръцете.ZERONE професионални комплекти с инструменти за длета за дърво : е Най-подходящ за дърворезба, дърворезба за мебели, антични резба по пода, дърворезба в бонсай, каменна играчки, фигуркам, домашни любимци и т. Професионална гравиране, любителски, студентите могат да използват.Дори ако пръстите докоснат вибрации остриета, това няма да навреди на режещ пръстите на ръцете.

R

Продукти в категория