.

.

BESTonZON Инструмент Печка за барбекю и Кухненски Домашна Подвесная с Дъска За Пикник Блок B Кука е Лесна за Рязане на Кръгли Ресторантьорска Рязане на Месо, Зеленчуци, ?

BESTonZON Инструмент Печка за барбекю и Кухненски Домашна Подвесная с Дъска За Пикник Блок B Кука е Лесна за Рязане на Кръгли

BGN 1.33
Продукти

ПЪТНА ДЪСКА за РЯЗАНЕ - Удобен инструментВ края му има дръжка, така че Можете да Го закачите на кухненски кука след употреба, спестяване на време за работа с дъска.Нашата дъска за рязане за многократна употреба е изработена от пластмаса с висока плътност и е.Лесен за използване и пране, за многократна употреба Нож не затупит му.ЛЕСЕН ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ ДЪСКА за РЯЗАНЕ - Дъска е предназначена за окачване на кухненски куки, което е удобно за ежедневно готвене.ЧИСТА КУХНЕНСКА ДЪСКА - дъска за Рязане е изработена от годни за употреба и многократно пластмаса с висока плътност, което я прави практична за използване в кухнята. КРЪГЛА дъска за рязане -за многократна употреба, пластмасов материал, който не позволява на кухонному ножу затупляться, така че можете да спестите повече пари за други цели.ДЪСКА за рязане НА ЗЕЛЕНЧУЦИ - Кръгла дъска за Рязане Пластмасова Дъска за Рязане Плоча За Рязане на Плодове Преносима цокъл Мясницкий Блок за Кухня Месо, Сирене, Зеленчуци.Осъществяване на списък 1 x дъска за Рязане Характеристики - Цвят : както е показано по-лесна за използване на борда -Отопление оказва незначително влияние върху дъската, така че можете да измиете с топла вода и в съответната пишеща машина външната дъска за рязане бяла дъска. -Нож може да остане на борда, след нарязване продукти в продължение на дълго време, оставянето на повече средства в други дъски за рязане за барбекю. - Това е чисто и безопасно.Можете да нарежете месото и други храни директно на него, без да се притеснявате за гигиеничности разделочного подложка лесно washing. -Нашата дъска за табла достатъчно, и по този начин, вие можете да я използвате като подложка за приготвяне на храна в продължение на дълго време. -Материал : пластмаса дъска за сирни на тортата-Благодарение на дръжката може лесно да се мотае на кухненски кука, която спестява време и след готвене разделочного подложка.00 см / дъска за рязане 13.Информация за стоки, дъски за Рязане на хранителни продукти Специален материал се бори с неприятна миризма, осигурява сигурността на вашите продукти. пластмасова дъска за рязане Можете спокойно нарязани на храна на борда, тъй като тя е лесно да се измие. дъска за рязане за на улицата Също е удобен дом, при приготвянето на барбекю на открито и при други случаи.

R

Продукти в категория