.

.

220 5,8 Ghz, 800 W Микровълнови Радари Сензор Превключвател Модул за Домашно управление на PIR Инфрачервен Лъч Детектор на Движение на Тялото Ключа за лампата - (Цвят: бял, н?

220 5,8 Ghz, 800 W Микровълнови Радари Сензор Превключвател Модул за Домашно управление на PIR Инфрачервен Лъч Детектор на Движение

BGN 4.63
Продукти

Цвят : Бял, Напрежение : 220 VПакетът включва : 1 x докосване на ключа за лампата. Сигнал, сканируемый радара, може да проникне в дървена врата, стъкло и по-тънка стена, изпратен от сензора. Тя може да се инсталира на скрито място и за защита от крадец и осветление.Нашият сензор може точно да отброява времето.Светлина се включва, когато хората идват, и изключва, когато си отиват.Той широко се използва вграденото осветление, стълби, веранда, коридор, баня и гараж и т. Сензор не само изглежда просто и красиво, но и интегрирани в съвременен човешки и универсален добре обмислен дизайн с регулируем разстояние на четене, чувствителност и временно забавяне.Цвят : Бял, Напрежение : 220 V.Пакетът включва : 1 x докосване на ключа за лампата. Сигнал, сканируемый радара, може да проникне в дървена врата, стъкло и по-тънка стена, изпратен от сензора. Тя може да се инсталира на скрито място и за защита от крадец и осветление.Нашият сензор може точно да отброява времето.Светлина се включва, когато хората идват, и изключва, когато си отиват.Той широко се използва вграденото осветление, стълби, веранда, коридор, баня и гараж и т. Сензор не само изглежда просто и красиво, но и интегрирани в съвременен човешки и универсален добре обмислен дизайн с регулируем разстояние на четене, чувствителност и временно забавяне. 220 5,8 Ghz, 800 W микровълновата радарный сензор Модул ключ за домашно управление на PIR инфрачервен лъч Детектор на движение на тялото ключа за лампата Описание : Този ключ се използва микровълнова печка военни комуникационни технологии и е проектиран микропроцесор.Нейните предимства са точно вземане на проби, стабилна температура, голям е размерът на покритие на сензора и т., който не може да бъде постигнато инфрачервен ключ сензор за човешкото тяло.Характеристики : 1. Сигнал, сканируемый радара, може да проникне в дървена врата, стъкло и по-тънка стена, изпратен от сензора. Той също така може да се инсталира на скрито място за защита срещу крадци и осветление.Нашият сензор може точно да отброява времето.Светлина се включва, когато хората идват, и изключва, когато си отиват.Той широко се използва вграденото осветление на стълбището, верандата, в коридора, банята и гараж.

R

Продукти в категория