.

.

Комплект лакове за нокти Tophany - Нетоксичен Естествен Защитен Лак за нокти на водна основа, Без мирис, Быстросохнущий Лак за нокти (20 бутилки)

Комплект лакове за нокти Tophany - Нетоксичен Естествен Защитен Лак за нокти на водна основа, Без мирис, Быстросохнущий Лак за

BGN 10.73
Продукти

Нетоксичен и екологичен : колекция от лакове за нокти нетоксичен, экологичен и не предизвиква раздразненияТук химични вещества, DBP, толуол или формалдехид.Най-добрият избор за жени, момичета и юноши.След нанасяне на лак за нокти мирише като аромат.Изсъхва бързо и се отстранява : Уникалната формула му позволява да изсъхне за около 120 секунди, без да е необходимо да се пече лук, дайте пръстите малко се накисва в топла вода, можете лесно да премахнете лака от ноктите, не използвайте лакочистител.Многоцветен : Наситен цвят на комплекта лакове за нокти позволява да се адаптират към всеки повод, например, на почивка, нощни клубове, вечеринкам, свадьбам и т. Професионален лак за нокти е стилен, най-новите цветове, които могат да допълнят вашата кожа и стил на обличане.Може да имате различни цветове на ноктите всеки ден.Лесна употреба : Не се нуждаят от UV-лампа, сешоар за нокти с led лампа, бързосъхнеща формула.Просто изберете цвета на лака за нокти, който ви харесва и кликнете два пъти гребен четка за косата по обичайния начин.Цялата операция отнема само 8 минути.Съдържание на продукта и обслужване на клиенти Нашият продукт включва 1 кутия лак за нокти (20 флакона).При всякакви проблеми, свързани с нашите продукти, моля, свържете се с нас, ние ще направим всичко възможно, за да ви помогне да се справи с проблема.Професионален лак за нокти е стилен, най-новите цветове, които могат да допълнят вашата кожа и стил на обличане.Можете да използвате различни цветове на ноктите всеки ден Характеристики : ☛е Изработен от екологично чист материал, не е дразнеща миризма, безвреден за кожата ☛ Отшелушивающая формула на водна основа ☛ Лесно се директно ☛66% вода, минерални пигменти, полиуретанова смола.Формула без аромат, защитен лак за нокти, както за възрастни така и за деца съдържание на Пакета : колекция от лакове за нокти на водна основа, 20 бр. (5 мл / флакони) Как да се използва? ① . Намокрете памучен тампон лакочистител, избършете по Ноктите и на повърхността му. Нанесете тънък слой от база слой, моля, не пускайте го възстанови след изсушаване. Нанесете Първия слой цветен лак за нокти, след изсушаване цветът ще стане малко по-леко. Нанесете Втори слой от цветен лак за нокти, След като изсъхне, Можете да видите Плътен и равномерен цвят.

R

Продукти в категория