.

.

Дамски Вибриращи Бикини с Дистанционно управление с изходна точка! както може да се види в The Ugly Truth (3 двойки, подходящ за всички)

Дамски Вибриращи Бикини с Дистанционно управление с изходна точка! както може да се види в The Ugly Truth (3 двойки, подходящ

BGN 37.17
Продукти

Чорапогащи се носят с бантиком, обърнато назад, и се разклаща!седи точно на правилното мястоПодходящ за размерите на бедрата от 4 (XXS)/32"до 7 (L) 40". Растягивающиеся връзките на обувките да се адаптира към всеки размер на бедрата.Медицински силикон.Повече от 7 часа автономна работа. JOLT! има дължина 3 "x 1" инча. JOLT! зарежда чрез USB (кабелът е включен в комплекта). презареждане време - 1 час. 90% найлон, 10% ликра.Само ръчно пране.Защо това се нарича ШЕЙК!? - Под това на пръв поглед безобидно устройство крие мощен мотор, готов да ви изкара на улицата!В добрия смисъл на думата.След като кликнете върху тласък на дистанционното управление!Бутон с цип, ние не носим отговорност за това, че ще падна от стола! 5 секунди inching вибрации ще се проведат по тялото ви!Благодарение на повече от 3 пъти по-голяма мощност, вибрации, отколкото при други подобни массажеров, вие ще достигнете нирвана с натискането на един бутон.Проектиран с оглед на особеностите на управление – също така 10 различни вълнуващи режими на избор с 2 използвайте бутоните за завъртане напред или назад, в зависимост от предпочитаната мощност или настройка на режима, а също и "безопасен бутон" изключване на звука във форма, когато трябва да я изключите незабавно.Многофункционален пулт за дистанционно управление с 4 бутона, които позволяват умело да управлява така, както, когато и където партньорът ви отстъпва вашия контрол, и всичко това е на разстояние повече от 30 метра, неусетно общувайте с партньора си отдалеч, било то за вечеря, кино или клуб; и този пулт за дистанционно управление на гаражни врати от неръждаема стомана премиум-клас с метално покритие заблудят дори опитното око, той е прикрепен към всеки ключодържател или чантата за съхранение. Бикини 3 Silk touch - проектирани за повечето размери бедрата от 4 (XXS)/ 32"до 7 (L) 40" благодарение на регулируеми шнуркам, удобни и секси от 90% найлон и 10% еластан, гладки копринени гащи!Бикини никога не преуменьшат външния си вид и комфорт; всъщност те, ще стане основен елемент в гардероба си, и сте готови веселие, когато ви се прииска.Бързо се впуска в обичайните за вида на опаковката.

R

Продукти в категория