.

.

iPlay, Набор от детски Дрънкалки iLearn, Играчка за детско столче за хранене с вендузата, Хващане И Завъртане, Развитие на Интерактивна Играчка за деца, Подаръци за новор?

iPlay, Набор от детски Дрънкалки iLearn, Играчка за детско столче за хранене с вендузата, Хващане И Завъртане, Развитие на Интерактивна

BGN 2.33
Продукти

СЪОБЩЕНИЕ ♪ Конструкция засмукване ♪ стабилна основа за изпомпване на лесно се прикрепва към стульчику за хранене, маса, подносу, пода или на всякакви гладки повърхности за безпроблемна игра.Намокряне нещастници ще помогне на тази играчка е много по-добре да се придържаме. ♪ Сладки животни, атрактивен цвят ♪ Привличат вниманието на детето и привлича го гледат, да слушат, да се докоснат и опознаването на повече. В комплект 2 броя. ♪ Отлични Шофьорски умения ♪ Дете може да се обърне, за да кликнете, въртят различни части на играчки, за да развива сръчност на пръстите, зрително-моторна координация и умения сметка. ♪ Встряхнись, встряхнись♪ Разклаща дрънкалка, за да развива възприятията на бебето, за да се развива слуха на детето и насърчаване на развитието на мозъка. ♪ Е Предназначен за малки ръце ♪ Подходящ размер за малки ръце на детето.Малко дете може лесно да се справят с него и да го преместите където и да отидете.

R

Продукти в категория