.

.

ODEROL LIANXIAO - 1 бр. Калъф за зъбни протези, Въртяща се чаша за зъбни Протези, Кутия за Баня, Фалшиви Зъби, Кутия За Съхранение, Контейнер, Държач за Пътуване (Розово) (Цвят:

ODEROL LIANXIAO - 1 бр. Калъф за зъбни протези, Въртяща се чаша за зъбни Протези, Кутия за Баня, Фалшиви Зъби, Кутия За Съхранение, Контейнер,

BGN 2.33
Продукти

По-удобно е да отворите кутията въртенетоМоже да се използва за съхранение на зъбни протези или почистване на зъбни протези.Топъл съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т. Може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока.Искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодаря ви!.Здрав и удобен, лек и удобен за переноске.Ортодонтический Хонорар Калъф За зъбни Протези Контейнер за устата охрана с Дупки за Офис / за Пътуване / домакинство.Описание Искате ли да се съхранява на изкуствени зъби, безопасно и гигиеничным начин?Искате да направите приятен и практичен подарък на своите родители или баба и дядо?Защо не опитате това?Това може да донесе удобство в живота ви.Изработени от един компактен пластмаса, нашата кутия за зъбни протези е много здрава и трайна.Характеристики Материал : PP. Размер : около 8,8x8,8x2,5 см. е Изработен от висококачествен материал, е трайна употреба.Здрав и удобен, лек и удобен за переноске.По-удобно е да отворите кутията въртенето.Може да се използва за съхранение на зъбни протези или почистване на зъбни протези.Подходящ за ежедневна употреба, по време на работа, на парти, среща с колеги, сватба, фотографията и т. Предпоставка включва 1 кутия за зъбни протези.

R

Продукти в категория