.

.

pompvla за Samsung Galaxy S22 Калъф 5G с Предпазно Фолио от закалено Стъкло с Магнитен Пръстен за автомобилна Стойка и капак за фотоапарат, устойчив на удари Военен Клас на Защи?

pompvla за Samsung Galaxy S22 Калъф 5G с Предпазно Фолио от закалено Стъкло с Магнитен Пръстен за автомобилна Стойка и капак за фотоапарат,

BGN 3.33
Продукти

★ 【Е съвместим с】 е Съвместим само със Samsung Galaxy S22 case 6,1 инча, с предпазно фолио от закалено стъкло ★ 【 Прецизен дизайн на части】 изящна изработка, калъф Samsung Galaxy S22 -5g, порт за зареждане, бутон за регулиране на силата на звука, бутон за захранване, говорител, камера, подходящи за вашия Samsung Galaxy S22, защитават всеки един детайл на вашия телефон, благодарение на околовръстен стойка той може свободно да се върти на 360 ° и 180 ° вертикално.При гледане на филми, видео паметта, игрите, общуването в чата удобно да се върти и да се регулира ъгъла на наклона, както и тя има ефект на магнитно засмукване, който може да магнитно привлечени кола планина. ★ 【Защита на ВОЕННО-клас】 Калъф Samsung Galaxy S22 е преминал изпитването на удар при падане, сверхпрочную защита, оборудван с лека броня от TPU + твърда заден панел от КОМПЮТЪР с вграден 4 ъглови въздушни възглавници, осигуряващи перфектна цялостна защита на вашия телефон. ★ 【Дизайн на ЗАЩИТА на КАМЕРАТА】 Фотоапарат на Samsung Galaxy S22 case проектирани с елегантен плъзгащ капак, който действа от камера за защита от ежедневна употреба от надраскване, удари. Прибиращият се капак може да са скриете камерата, не само подобряване на защита, но и защита на личния живот. ★【Отличен дизайн на сигурността на екрана】 Рамка на корпуса на Samsung Galaxy S22 е изработена от TPU, долната част на корпуса стои по-горе на ръба на екрана, което позволява да се избегне ежедневното износване, по-добре предпазва екрана, предпазва от падане и удари, осигурява безопасността на екрана при използване.Калъф Samsung Galaxy S22 5g. Калъф Samsung Galaxy S22 5g. Q1 : Калъф Samsung Galaxy S22, устойчив на падане?. ✓ Да, калъф за телефон Samsung Galaxy S22 - лека броня от TPU + твърда задния панел на КОМПЮТЪРА, вградени 4 ъглови въздушни възглавници, които отлично се абсорбира удари. предотвратява случайни падане и надраскване.Освен това, камерата също има отлични функции за защита като защита от надраскване, удари, падане, вибрации подхлъзване, масло, прах и отпечатъци от пръсти.Q2 : Защитен калъф Samsung Galaxy S22 защитава предния екран и област камера за задно виждане?.Позицията на камерата на Samsung Galaxy S22case е изпълнено в елегантен дизайн плъзгаща се капачка, която идеално защитава скрита камера от повреда и износване.

R

Продукти в категория