.

.

Голяма Чанта за Обяд за момичета, Лека Неопреновая Чанта за Обяд за Деца, Момичета на училище, Детска градина, Сладък Котки

Голяма Чанта за Обяд за момичета, Лека Неопреновая Чанта за Обяд за Деца, Момичета на училище, Детска градина, Сладък Котки

BGN 6.93
Продукти

?УНИКАЛЕН ДИЗАЙН : Вдъхновена от произведенията на един любящ художничка, изключителна колекция VASCHY я прехвърля на гъвкавото използване на цветове и детско усещане за чудоКолекция от детска раница и пакети за обяд и отразява духа на въображението и модата, които вдъхновяват вашето дете да изпълни мечтите си.
? ГЪВКАВ и ЛЕСЕН : тежи само 0,46 килограм.Универсална изолирано чанта-тоут за обяд bento контейнер, изработен от дебел неопрен и е с форма на тоут с подвижни регулируеми пагон.Изолационен материал пакет вътре запазва обяд на вашето бебе хладно или топло в продължение на няколко часа.Това ще запази храната на хладно в продължение на 3-4 часа или за 5-6 часа с торба лед.
?ГОЛЯМ и УДОБЕН за ползване : Чанта-тоут с контейнер за обяд има основно отделение с цип, мека и по-голяма дръжка в горния край, неопреновый материал е гъвкав.Благодарение на съемному регулируемому плечевому колан вашето дете може да държи чантата си за обяд в ръка или през рамо, без помощта на ръцете.
? ГОЛЯМ капацитет : Размер на основното отделение : 10,6x9,6x6,3 инча / 27x24,5x16 см (Шхвхд), регулируема презрамка : 26 "-46"/66-118 см, широчина през рамо : 1,1 " / 3 см капацитет : 10 л.
?ИДЕАЛЕН ПОДАРЪК : наличието на сертификати за сигурност на стоки за деца, вие можете с увереност да купуват детски обяд-пакет Vaschy.Върни си по всяко време, ако не сте доволни от стока.Vaschy предлага на вас и вашето семейство уникален обяд-пакет за приготвяне на прясна и здравословна храна.Това е идеален подарък за деца за връщане в училище, Великден, Коледа, рожден ден или друг празник. препоръчва се за деца на 5-10 години.В Vaschy ние вярваме, че стилен отглеждането на деца е възможно.Нашата колекция е създадена, за да предоставят на семействата, умни и стилни решения на ежедневните родителски проблеми.Благодарение на многоцелевому дизайн, който разширява възможностите и шик принтам, които вдъхновяват и повишаване на самосъзнанието, ние отново е изобретил ежедневния лукс за съвременните семейства по целия свят, верни на нашия основната визия на простотата на нещата.Продукти Vaschy изработени от тъкани с високо качество, които могат да се перат в машина, и е безопасна за бебето.

R

Продукти в категория