.

.

Veemoon 1бр Слон Силиконова Форма Silcone Форми Епоксидни Слон Епоксидни Форма за Слон Украшение Тава Ястие За Съхранение на Силикон Слон Форма За Бижута Тава За Украшени?

Veemoon 1бр Слон Силиконова Форма Silcone Форми Епоксидни Слон Епоксидни Форма за Слон Украшение Тава Ястие За Съхранение

BGN 8.99
Продукти

Форма за леене на бижута : Те също могат да бъдат за производство на свещи, сапуни ръчно изработени глинени декорацииРъчно изработени : Форма, подходяща за извършване на работи, бижута, кутии за съхранение , за съхраняване на гъби за грим, бижута, бонбони, ключове,.Препарат за съдове с ръцете си : Изработен от силиконов материал, е трайна и трудно е деформиран.Океански силикон : Готовият продукт може да се използва за съхранение на козметична гъба за грим или други малки предмети.Съхранение на гъба за грим : Можете да използвате лек метал, гипс, восък, сапун, эпоксидную смола, ултравиолетова смола и други материали, за да създадете свой собствен специален епоксидни фигура.Форма за леене на бижута : Те също могат да бъдат за производство на свещи, сапуни ръчно изработени глинени декорации.Ръчно изработени : Форма, подходяща за извършване на работи, бижута, кутии за съхранение , за съхраняване на гъби за грим, бижута, бонбони, ключове,.Препарат за съдове с ръцете си : Изработен от силиконов материал, е трайна и трудно е деформиран.Океански силикон : Готовият продукт може да се използва за съхранение на козметична гъба за грим или други малки предмети.Съхранение на гъба за грим : Можете да използвате лек метал, гипс, восък, сапун, эпоксидную смола, ултравиолетова смола и други материали, за да създадете свой собствен специален епоксидни фигура.Пакетът включва 1 x Мухъл Характеристики - Цвят : Кристал епоксидни форма. -Размери : 12,3 x 9,6 х 8,3 см/4,83 х 3,77 х 3,26 инча силиконова гъба за грим. - Материал : Силикон Слон, Силиконова форма. - Просто изсипете съставките, които харесвате, във форма и да съставки неподвижен, докато те не станат напълно сформованными в силиконовата форма със собствените си ръце. - Готов контейнер под формата на слон е подходящ за съхранение на вашата козметична гъба за грим, която може да се превърне в чудесна украса за работния плот, плесени, за съдове. - Това е чудесен начин да се направят няколко по-смислени подаръци за вашите приятели и семейство, епоксидни форма, във формата на слон. - Можете също да използвате пигмент, вспыхивающий прах или всеки друг материал, който ви харесва, за производството на уникални епоксидни форми за леене на художествени изделия.

R

Продукти в категория