.

.

Магнитна поставка за ножове KITCHENDAO - 17,5 см - Стенен държач за ножове с магнит -Планк за съхранение на ножове - Алуминий - Метален държач за ножове, прибори за хранене и ?

Магнитна поставка за ножове KITCHENDAO - 17,5 см - Стенен държач за ножове с магнит -Планк за съхранение на ножове - Алуминий - Метален

BGN 2.67
Продукти

В обикновените магнитни полосках за ножове се използват магнити, тегло 42 метра Ние избираме по-силни, за да се ножове не отвалилисьИнсталация обзавеждане е включено в комплекта на доставката.Лесна инсталация.Завинтите Тайна капак.Изглежда по-естетичен.Височина от 13 мм до 18 мм. Лесен достъп и спестяване на пространство. ✔ 【 Най-силната магнитна лента 】 Ние настояваме за използването на магнитите за 46,5 мт, докато в обикновените магнитни ножевых барове се използват магнити за 42 метра Това е най-силните магнити, които са на разположение в момента. ✔【Многофункционалност】 Дръж ножове на стената - това ще ви спести ценно пространство и ще даде кухнята чист вид, чрез осигуряване на по-лесен достъп до вашия ножам или инструменти.Чудесно продължение на няколко места в къщата, на магнитен държач, в кухнята, в офиса, пране или гараж за съхранение на всякакви метални предмети. ✔【Сигурност】 Благодарение на двойна магнитна лента лесен достъп до ножу позволява по-бързо да се готви и нарязани продукти.Мощна магнитна лента държи здраво вашите ножове и не се дава на малки деца достъп до вашите остър ножам. ✔ 【 Лесна инсталация 】 Тази магнитна лента с инструменти за ножове се предлага с монтаж на съоръжения и лесно выполняемыми иллюстрированными инструкции, прилагаемыми към нея, за да можете да инсталирате магнитна лента за ножове и веднага организира своята кухня. ✔【ГАРАНЦИЯ 90 ДНИ】 Моля, обърнете внимание, че ние даваме гаранция от 90 дни за всички наши продукти.В рамките на 90 дни след получаване на стоката, ако има някакви проблеми с продукта (качество, функционалност и т.), моля, свържете се с нас.Ние сме сигурни в качеството и функционалността.Ако това не ви харесва, просто го изпратете обратно.

R

Продукти в категория