.

.

Комплект универсални шевни скоби GUADENLIA 100, Опаковани в пластмасови бутилки за съхранение, многоцветен, разномастный, 0,98 x 0,31 x 0,51 инча (YC-202103)

Комплект универсални шевни скоби GUADENLIA 100, Опаковани в пластмасови бутилки за съхранение, многоцветен, разномастный, 0,98 x

BGN 1.33
Продукти

Включва : 100 Опакована в прозрачен пластмасов калъф, подходящ за съхранение.Да се улесни съхранението на няколко слоя тъкани, свързващи елементи, като юргани, и скрепление няколко елементи заедно.За шиене не се нуждаят от карфици!.Повече няма счупени игли!Здраво дръжте проекти и държи всичко на място.Отличен заместител на традиционната колющей шивашката булавке.Всеки скоба широко се отваря за задържане на слоя плат, а в основата захващане на плоски за лесно подаване на определяне лапке.Замяна на старите болтове и никога повече не тыкайте с пръсти и не повреждайте материали. Сега можете спокойно шиене с помощта на тези задължителни скоби. ★ Най-добрият клип за шиене!Опакована в прозрачен пластмасов калъф, подходящ за съхранение.Никога не ги загубите! ★ Позволява лесно да задържи няколко слоя плат, за да обвърже елементите, като юргани, и да се задържи на няколко обекта заедно.Да не се нуждаят от жени, за да шевове! ★ Подходящ за всички видове занаяти.Може да се използва за залепване на бележки и подреждане на документи, като кламери, или за захващане на въжето снимки или подаръци има много различни варианти на тяхното използване. ★ Всеки скоба широко се отваря, за да се запази многопластова материя, а основата захващане на плоски, което улеснява използването на определяне на крака.Сега можете спокойно да ги шият с помощта на скоби. ★ Включва : 100. Опакована в прозрачен пластмасов калъф, подходящ за съхранение.

R

Продукти в категория